Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл

Код: 35509
Фото товару Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл
(5)
1068 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Екстракт ломатіуму від Herb Pharm може підійти вам, якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно може запропонувати природну підтримку оптимальної імунної функції.По-перше, ломатіум — трава, також ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Ломатиум 30 мл

Herb Pharm, Lomatium, Ломатиум, 30 мл

Опис

Екстракт ломатіуму від Herb Pharm може підійти вам, якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно може запропонувати природну підтримку оптимальної імунної функції.

По-перше, ломатіум — трава, також відома як ломатіум розсічений або корінь печива — може підвищити імунітет. Зокрема, він містить олійні смоли, які можуть стимулювати активність фагоцитів, білих кров’яних тілець, які відповідають за поглинання та знищення чужорідних мікробів.

Крім того, ломатій може мати помірні антибактеріальні та противірусні властивості. У результаті екстракт ломаціуму може боротися з деякими незначними інфекціями верхніх дихальних шляхів. Наприклад, кілька індіанських племен використовували цю траву для лікування певних симптомів, пов’язаних із грипом або застудою.

Нарешті, екстракт ломатію містить терпени та сесквітерпени, які є природними хімічними речовинами, які можуть служити відхаркувальними засобами; Відхаркувальні засоби можуть полегшити легку закладеність носа, допомагаючи видаляти надлишок слизу та мокротиння з дихальних шляхів.

Екстракт ломатіуму від Herb Pharm готується зі свіжих коренів ломатіума розсіченого, які екологічно збираються з Каскадних гір Орегона. Кожна пляшка містить одну рідку унцію розчину.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Корінь ломатіума (Lomatium dissectum) (W)(F) Екстракт 613 мг (E) / † †Денна норма (DV) не встановлена. (W) Екологічно розроблений. (F) Свіжі (несушені). (E) Швидкість екстракції 350 мг свіжої трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (72-82%). Без ГМО / без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Перед прийомом під час вагітності проконсультуйтеся з фахівцем. Рідкісна алергічна реакція з шкірним висипанням, свербінням і набряком може виникнути; припиніть використання, і реакція має зменшитися протягом 2 тижнів. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ломатиум (Lomatium)
Herb Pharm, Astragalus, Астрагал рідка форма, 30 мл
(5)
806 грн.
У наявності
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
806 грн.
Доставка