Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл

Код: 35511
Фото товару Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл
Фото складу Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл
Фото використання Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл
(5)
2538 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Екстракт котячого кігтя від Herb Pharm — це рідка рослинна добавка, яка може працювати для підтримки функціонування вашої імунної системи. Котячий кіготь, також відомий як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 090900000866
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Котячий кіготь 120 мл

Herb Pharm, Cat's Claw, Котячий кіготь, 120 мл

Опис

Екстракт котячого кігтя від Herb Pharm — це рідка рослинна добавка, яка може працювати для підтримки функціонування вашої імунної системи. Котячий кіготь, також відомий як uncaria tomentosa або Uña De Gato, може стимулювати імунну функцію, надаючи алкалоїди, які можуть підвищувати рівень білих кров’яних тілець; це важливо, оскільки лейкоцити відповідають за атаку вірусів, грибків та чужорідних бактерій, які можуть спричинити ваше самопочуття.

Крім того, екстракт котячого кігтя може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані із запаленням, такі як легкий біль або скутість суглобів. Зокрема, котячий кіготь потенційно може інгібувати фактор некрозу пухлини (TNF), який є цитокіном (молекулою, яка передає повідомлення між клітинами), який бере участь у запальній відповіді вашого організму.

Нарешті‚ ця добавка також має антиоксидантні властивості. У результаті він може захищати ваші клітини від пошкодження вільними радикалами.

Кожна пляшка екстракту котячого кігтя від Herb Pharm містить чотири рідких унції розчину, виготовленого з екологічно чистої та зібраної вручну внутрішньої кори виноградної лози uncaria tomentosa, що росте в перуанській Амазонії.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 168 Кількість на порцію / Внутрішня кора котячого кігтя (Uncara tomentosa) (W) Екстракт 647 мг (E) / † †Денна норма (DV) не встановлена. (W) Екологічно розроблений. (E) Швидкість екстракції 175 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (62-72%), дистильована вода, сертифікований органічний рослинний гліцерин і сертифікований органічний оцет. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1:4. Не містить глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зверніться за консультацією до фахівця перед прийомом під час вагітності або при спробі завагітніти. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Котячий кіготь (Cat's Claw)
Vimergy, Cat's Claw, Котячий кіготь, 115 мл
(5)
2188 грн.
Доставка