Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл

Код: 35566
Фото товару Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл
(5)
963 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може запропонувати природну підтримку для функціонування вашого шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати екстракт анісу Herb Pharm. Ця добавка містить траву ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 090700000028
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Anise 30 мл

Herb Pharm, Аниз, Anise, 30 мл

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може запропонувати природну підтримку для функціонування вашого шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати екстракт анісу Herb Pharm. Ця добавка містить траву під назвою аніс (pimpinella anisum), яка потенційно може підтримувати комфорт травлення кількома способами.

Зокрема, аніс містить летку олію, яка служить хорошим джерелом анетолу, який є органічною сполукою, яка може служити легким вітрогонним засобом. З цієї причини екстракт анісу використовувався в традиційній медицині для лікування певних симптомів, пов’язаних із незначним здуттям живота або метеоризмом.

Екстракт анісу також може боротися з певними кишковими паразитами, служачи глистогоним; це значною мірою тому, що анетол може мати помірний антимікробний ефект. У результаті цей продукт може допомогти усунути такі симптоми, як легка діарея, біль у животі або нудота.

Кожна пляшка екстракту анісу від Herb Pharm містить одну рідку унцію розчину, який готується зі зрілих насіння анісу, вирощених органічно.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Екстракт насіння анісу (Pimpinella anisum) (O) 634 мг (E) / † †Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (E) Еквівалент прибл. 280 мг трави. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1:25. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (62-72%) і дистильована вода. USDA Organic / Без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте один повний стиснути грушу-крапельницю до 2 унцій. води або соку‚ від двох до п’яти разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)