Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Код: 35598
Фото товару Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Sup...
Фото складу Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Sup...
Фото використання Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Sup...
Основне фото товара Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Sup...
(5)
1641 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Охолодження Isatis від Health Concerns, також відоме як Chien Chin Chi Tai Wan, може полегшити симптоми того, що може бути внутрішнім вологим теплом/дефіцитом серцевого інь. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Трави 90 капсул

Health Concerns, Isatis Cooling Isatis & Smilax Herbal Supplement, Трави, 90 капсул

Опис

Охолодження Isatis від Health Concerns, також відоме як Chien Chin Chi Tai Wan, може полегшити симптоми того, що може бути внутрішнім вологим теплом/дефіцитом серцевого інь. Найважливіше те, що він може працювати, щоб забезпечити цінну підтримку вашій травній системі, що може підвищити комфорт і засвоєння поживних речовин.

Ця добавка містить інгредієнти, які використовуються в традиційній китайській медицині (ТКМ), які можуть мати детоксикаційний ефект. Це також може зменшити надлишок тепла тіла та активізувати кровообіг.

Isatis Cooling може полегшити вагінальні симптоми у жінок, включаючи легкі виділення. Для чоловіків це може полегшити запалення передміхурової залози. Кожен також може отримати вигоду від його потенціалу для зміцнення здоров’я кишечника та боротьби з синдромом подразненого кишечника (СРК). Нарешті‚ це може зменшити біль у животі, який заважає якості вашого життя.

Формула заснована на Chien Chi Tai Wan. Вона містить екстракт ізатиса (ban lan gen і da qing ye)‚ виділення рідини з устричної раковини (mu li)‚ moutan (mu dan pi)‚ гарденії (zhi zi)‚ smilax ( tu fu ling)‚ akebia (mu tong)‚ alisma (ze xie)‚ bupleurum (chai hu) та інші натуральні рослинні інгредієнти: tang kuei (dang gui)‚ червона півонія (chi shao)‚ codonopsis (dang shen)‚ alisma. (ze xie)‚ і smilax (tu fu ling).

Кожен флакон Isatis Cooling від Health Concerns містить 90 таблеток.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https://www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Запатентована трав’яна суміш 1‚832 мг / † Екстракт кореня ісатіса, екстракт листя ісатіса, екстракт кореня кодонопсису, екстракт устриці, екстракт кореневища циперуса, корінь буплеуруму, корінь донг-куай ‚ Плід гарденії, Корінь китайської півонії, Корінь Алісми †Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Піньїнь: Ban lan gen‚ da qing ye‚ dang shen‚ Ostrea gigas‚ xiang fu‚ chai hu‚ dang gui‚ zhi zi‚ chi shao‚ ze xie Зроблено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Himalaya, Guduchi, Трави, 60 капсул
(4.6)
793 грн.
Доставка