Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул

Код: 35665
Фото товару Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул
Фото складу Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул
Фото використання Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул
Основне фото товара Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул
(5)
2536 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Незалежно від того, наскільки здоровим ви можете вести спосіб життя, час від часу ви хворітимете. Дієта, фізичні вправи, хімічні речовини, токсини та генетика відіграють важливу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Econugenics Детокс 60 капсул

Econugenics, Padma Basic, Детокс, 60 капсул

Опис

Незалежно від того, наскільки здоровим ви можете вести спосіб життя, час від часу ви хворітимете. Дієта, фізичні вправи, хімічні речовини, токсини та генетика відіграють важливу роль у вашому загальному здоров’ї. Ви можете контролювати свою дієту та рівень фізичних вправ, але повністю контролювати свій вплив хімікатів і токсинів у всьому світі неможливо. Ви також не можете змінити свої гени. Навіть якщо ви не можете змінити ці речі, ви можете зменшити ймовірність того, що ви захворієте через них. Антиоксиданти можуть допомогти вашому організму боротися з пошкодженнями, спричиненими надмірним впливом токсичних речовин. Тим часом‚ трави та поживні речовини можуть допомогти підтримувати ваше тіло у найкращій формі, щоб допомогти впоратися з будь-якими проблемами, які можуть виникнути. Спадщина не завжди доля, особливо якщо ви дбаєте про своє тіло.

Padma Basic від EcoNugenics — це натуральна добавка, призначена для загального зміцнення здоров’я. Він містить трави та інші інгредієнти, які зміцнюють вашу імунну систему та сприяють здоров’ю серцево-судинної системи. Деякі інгредієнти цієї формули:

Цієї 60-капсульної пляшки Padma Basic від EcoNugenics вам вистачить на 10-15 днів, якщо приймати її в рекомендованій дозі дві-три капсули двічі на день.

З 1995 року EcoNugenics займається науковими інноваціями. Прихильність компанії дослідженням і оздоровленню продовжує спрямовувати її в розробці та наданні найсучасніших харчових добавок, доступних сьогодні.

Офіційний сайт: http: //www.econugenics.com

Інгредієнти

Кількість на порцію Запатентована суміш натуральних інгредієнтів...1206 мг Ісландський мох, плід кореня костуса, плід німу (Azadurachta indicia), плід кардамону, червона деревина сондерса (Pterocarpus santalinus), плід міробалана чебулі (Terminalia chebula), фрукт запашного перцю, дерево баель плід (Aagle marmelos)‚ сульфат каликума‚ надземна частина коломбіна (Aquilegia vulgaris)‚ надземна частина подорожника англійського‚ корінь солодки‚ надземна частина споришу (Polygonum aviculare)‚ надземна частина перстачу золотистого (Potentilla aurea)‚ квітка гвоздики‚ воскресна лілія (Kaenpferia ga лангал кореневище)‚ надземна частина серцелисті боковини‚ корінь валеріани‚ лист салату (Lactuca sativa)‚ квітка календули‚ натуральна камфора (Cinnamomum camphora) Добова норма не встановлена ​​Не є значним джерелом кальцію. Містить: желатинову капсулу‚ діоксид силікону.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку, приймайте по 2-3 капсули двічі на день або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Econugenics, PectaSol, Пектасол, 120 таблеток
(5)
3744 грн
Доставлення
Econugenics, PectaClear, Детокс, 60 капсул
(5)
2536 грн
Доставлення