Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул

Код: 35828
Фото товару Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул
Фото складу Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул
Фото використання Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул
Основне фото товара Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул
(5)
1215 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Хоча біотин, також відомий як вітамін B-7 або вітамін H, важливий, більшість продуктів містять його в невеликих кількостях. Якщо у вашому раціоні не вистачає яєць ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Вітамін B7 Біотин 60 капсул

Allergy Research Group, Biotin 5000, Вітамін B7 Біотин, 60 капсул

Опис

Хоча біотин, також відомий як вітамін B-7 або вітамін H, важливий, більшість продуктів містять його в невеликих кількостях. Якщо у вашому раціоні не вистачає яєць та інших багатих джерел вітамінів B-комплексу, таких як м’ясо органу та горіхи, можливо, вам знадобиться додати біотин, водорозчинний вітамін, який містить сірку. Біотин допомагає організму розщеплювати білок і жир для ефективного засвоєння. Він також допомагає перетворювати цукор з вуглеводів в енергію. Достатній рівень біотину також зберігає ваше волосся та нігті міцними та здоровими.

Якщо у вас дефіцит біотину, у вас можуть розвинутися симптоми недоїдання; вони включають витончення волосся, втрату кольору волосся, висипання, депресію, поколювання в руках або ногах, галюцинації, сухість шкіри та труднощі з концентрацією. Додатковий біотин у вашому раціоні також може допомогти контролювати діабет; оскільки фермент допомагає організму ефективніше контролювати рівень цукру в крові. Вагітним жінкам зазвичай потрібна додаткова кількість біотину у вигляді дієтичних змін або добавок. Люди з хворобами, які негативно впливають на апетит, або ті, які харчуються через зонд, часто приймають добавки біотину, щоб відновити енергію та пожвавити метаболізм. Курці також можуть страждати від легкої нестачі вітаміну.

Капсули Biotin 5000 від Allergy Research Group містять 5000 мг біотину найвищої чистоти, що не містить консервантів і добавок.

Додаткові неактивні інгредієнти включають:

Пляшки з 60 капсул має вистачити приблизно на один-два місяці, залежно від дозування, рекомендованого вашим лікарем. В ідеалі біотин 5000 слід зберігати в прохолодному та сухому місці з щільно закритою кришкою пляшки.

На щастя для тих, хто не вживає продукти тваринного походження, ця дієтична добавка повністю вегетаріанська!

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: біотин 5000 мкг Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза, целюлоза, дикальцій фосфат, L-лейцин. Ця поживна речовина має найвищу якість і чистоту, не містить усіх поширених алергенів (антигенів) і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок.

Дозування

Як дієтична добавка‚ 1 капсула один або два рази на день під час їжі‚ або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B7 Біотин (Vitamin B7 Biotin)