Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул

Код: 35829
Фото товару Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа...
Фото складу Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа...
Фото використання Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа...
Основне фото товара Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа...
(5)
2748 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Ви чули про наттокіназу чи натто? Натто — це їжа, виготовлена ​​з ферментованих соєвих бобів, яку зазвичай їдять у Японії; він має текстуру, схожу на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 713947753709
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Наттокіназа 60 капсул

Allergy Research Group, Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул

Опис

Ви чули про наттокіназу чи натто? Натто — це їжа, виготовлена ​​з ферментованих соєвих бобів, яку зазвичай їдять у Японії; він має текстуру, схожу на сир, що є набутим смаком для багатьох. Однак це варто спробувати, тому що це пов’язано з допомогою у лікуванні судинних і серцевих захворювань.

Хороша новина полягає в тому, що фермент, який забезпечує ці позитивні ефекти, наттокіназу, можна витягнути та помістити в капсулу. Наттокіназа - це фермент, який має протизгортальні властивості та підтримує здорову циркуляцію крові. У деяких випадках було показано, що наттокіназа набагато ефективніше розщеплює тромби, ніж плазмін — останній природним чином утворюється у вашому тілі. Цей фермент також допомагає підтримувати нормальний рівень артеріального тиску.

Наттокіназа містить вітамін K-2‚ який сприяє згортанню крові. На жаль, це може звести нанівець позитивні ефекти наттокінази. Хоча ваше тіло повинно мати здатність згортатися, занадто велика кількість згортання може спричинити закупорку кровоносних судин. Це призводить до того, що вашому серцю доводиться працювати більше, щоб перекачувати кров, що робить вас сприйнятливими до інфарктів та інсультів. Центри контролю за захворюваннями США заявили, що це найпоширеніші причини смерті в цій країні.

На відміну від більшості інших добавок, Nattokinase NSK-SD містить очищену наттокіназу, видобуту за допомогою запатентованого процесу. Він виготовлений зі спеціалізованого, генетично не модифікованого штаму сої.

Наттокіназа NSK-SD була першою добавкою такого типу, представленою на ринку США, і її автентичність була сертифікована кількома японськими регуляторними органами. Ефективність і безпечність кожної партії ретельно перевіряється перед продажем.

Ця пляшка з 60 вегетаріанськими м’якими таблетками ідеально підходить, якщо ви тільки починаєте використовувати наттокіназу; він повинен тривати приблизно один-два місяці при рекомендованій дозі. Щоб заощадити гроші та час, купуючи оптом, розгляньте наш розмір 180 м’яких капсул.

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https://www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 м'яка капсула Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: Наттокіназа NSK-SD (2000 FU) 100 мг Інші інгредієнти: соєва олія, желатин, гліцерин, соєвий лецитин, ефір жирної кислоти гліцерину та бджолиний віск. Примітка: у лютому 2007 року цю формулу дещо змінили, і вона більше не містить 10 МО вітаміну Е. М’які таблетки менші та світліші за кольором, ніж попередні партії. Вміст наттокінази залишається незмінним.

Дозування

Рекомендоване застосування: як дієтична добавка, початкова доза по 1 м’якій капсулі двічі на день або за вказівкою лікаря. Можна приймати незалежно від прийому їжі. Візьміть з 8-10 унціями води.

Запобіжні заходи

При прийомі з антикоагулянтами використовувати під наглядом лікаря. Протипоказаний при будь-яких станах, пов'язаних з кровотечею.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Наттокіназа (Nattokinase)