Dr. Berg, Adrenal & Cortisol Support, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код 35842
Основне фото товара Dr. Berg, Adrenal & Cortisol Support, Підтримка наднирникі...
(5)
2539 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Розтопіть стрес і підтримайте гормональний баланс за допомогою Dr. Berg Adrenal & Cortisol Support. Підтримка ваших надниркових залоз необхідними поживними речовинами допомагає розслабити напружене тіло та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790063
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Підтримка наднирників 60 капсул

Dr. Berg, Adrenal & Cortisol Support, Підтримка наднирників, 60 капсул

Розтопіть стрес і підтримайте гормональний баланс за допомогою Dr. Berg Adrenal & Cortisol Support. Підтримка ваших надниркових залоз необхідними поживними речовинами допомагає розслабити напружене тіло та підвищує вашу стійкість до стресу. Adrenal & Cortisol Support — це ідеальна щоденна добавка, яка допомагає полегшити вигоряння надниркових залоз, щоб ви зарядилися енергією та були готові долати щоденні стреси. Кожен флакон містить 60 сильнодіючих капсул.

Adrenal & Cortisol Support — це унікальна суміш шести потужних трав і восьми розслаблюючих вітамінів і мінералів. Він підтримує роботу надниркових залоз і зменшує наслідки стресу.

Приймайте лише одну капсулу на день, щоб сприяти розслабленню та заспокоєнню та знову почати відчувати себе самим собою.

 


Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 60

 

 

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ НАДНИРКОВИХ ЗАЛОН І КОРТИЗОЛУ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Вітамін С (з аскорбату цинку, аскорбату магнію)2 мг14%
Магній (з аскорбату магнію)2 мг%
Цинк (з аскорбату цинку)2 мг18%
Селен (із селенометіоніну)25 мкг45%
Марганець (з цитрату марганцю)1 мг43%
Хром (від полініктинат хрому)100 мкг285%
Хлорид (з хлориду калію)8 мг%
Калій (з калію хлориду, калію цитрату, калію аспартату)33 мг%
Запатентована суміш535 мг 

Харчові дріжджі, екстракт кореня ашвагандхи (Withania somnifera), порошок соку камю-каму, порошок листя базиліка (Ocimum Tenuiflorum), екстракт кореня родіоли рожевої, порошок кореня реманії (Rehmannia Glutinosa)

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело).

* Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Денна цінність не встановлена

НЕ ІГНОРУЙТЕ ОЗНАКИ НАДНИРКОВОГО ВИГОРАННЯ

Коли ваше тіло перебуває в стані хронічного високого стресу, ваші надниркові залози повинні працювати цілодобово, щоб задовольнити потребу в гормонах стресу. З часом хронічний стрес може спричинити втому та вигоряння надниркових залоз.

Наслідки хронічного стресу та втоми надниркових залоз можуть порушити ваше життя втомою, болями, туманом у мозку, дратівливістю, безсонням, низьким лібідо, збільшенням ваги та зниженням толерантності до звичайних факторів стресу. 

Dr. Berg Adrenal & Cortisol Support допомагає захиститися від синдрому надниркових залоз, забезпечуючи ваше тіло вітамінами, мінералами та фітонутрієнтами, необхідними для боротьби зі стресом. 

Підтримка надниркових залоз і кортизолу допомагає заспокоїтися, коли ваші надниркові залози перевантажені та загрузли. Це також дає вашим наднирковим залозам заслужену перерву, щоб вони могли відновитися після надмірного навантаження та втоми.


ЩО В СЕРЕДИНІ:

КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Підтримує рівень енергії після вигоряння надниркових залоз
. Прийом Adrenal & Cortisol Support схожий на натискання кнопки скидання на згорілих надниркових залозах. Це може дати вашому тілу поштовх, необхідний для повторного калібрування після перебування у стані високого стресу.

Сприяє нормальному гормональному балансу
. Втомлені надниркові залози не можуть регулювати гормони належним чином, порушуючи природний гормональний баланс і викликаючи дратівливість, тривогу та втому. Підтримка надниркових залоз і кортизолу сприяє підвищенню природного рівня гормонів.

Бореться з мозковим туманом і підвищує концентрацію
Мозковий туман є однією з найпоширеніших ознак проблеми з наднирковими залозами. Коли ваші наднирники виснажені, вони можуть вивести гормони, відповідальні за оптимальну роботу мозку. Підтримка надниркових залоз і кортизолу допомагає розсіяти туман.

Сприяє здоровому лібідо
Здорова функція надниркових залоз є важливою для підтримки балансу статевих гормонів. Ось чому хронічний стрес може знизити ваше сексуальне бажання та продуктивність. Підтримка надниркових залоз і кортизолу забезпечує поживними речовинами, які допомагають вам почуватись самим собою.

Підтримує здорову імунну систему
. У нормальних кількостях кортизол діє як потужний протизапальний засіб і регулює вашу імунну відповідь. Однак підвищення кортизолу, спричинене хронічним стресом, може завдати шкоди імунній системі. Підтримка надниркових залоз і кортизолу сприяє збалансованому кортизолу.

 


Єдина комплексна підтримка здоров'я надниркових залоз

Ця унікальна формула перевірена і використовується тисячами щасливих клієнтів. Ми не використовуємо наповнювачів і добавок, тож вам не доведеться турбуватися про непотрібні інгредієнти, які потенційно можуть завдати ще більше проблем вашому організму. Якщо ви не на 100% задоволені результатом, ви можете скористатися нашою 30-денною гарантією повернення грошей — без запитань!

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Alt: Pure Encapsulations, Phyto-ADR, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
1720 грн.
У наявності
Alt: Pure Encapsulations, ADR Formula, Підтримка наднирників, 60 ка...
(5)
2486 грн.
У наявності
Alt: Thorne, Adrenal Cortex, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
893 грн.
Доставка
Alt: Jarrow Formulas, Adrenal Optimizer, Адренал Оптимайзер, 120 та...
(5)
1346 грн.
Доставка