Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глід, 30 мл

Код: 36268
Фото товару Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глі...
Фото складу Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глі...
Фото використання Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глі...
Основне фото товара Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глі...
(5)
1488 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Ягоди глоду, схожі на крихітні черешні, використовували ще в 659 році нашої ери, тоді як екзотичні квіти гібіскуса використовували в Стародавньому Єгипті для заварювання чаю ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Глід 30 мл

Dr. Mercola, Organic Hawthorn & Hibiscus Liquid Drops, Глід, 30 мл

Опис

Ягоди глоду, схожі на крихітні черешні, використовували ще в 659 році нашої ери, тоді як екзотичні квіти гібіскуса використовували в Стародавньому Єгипті для заварювання чаю – улюбленого напою серед фараонів. Обидва рослини мають високий вміст поліфенолів або антиоксидантів, що робить їх цінними для здоров’я серця, а також для травлення, кровообігу, здоров’я печінки, шкіри та мозку. Дослідження показують, що два природні компоненти екстракту глоду, епікатехін і гіперозид, особливо корисні. важливий для підтримки здорового кровотоку у вашому серці та мозку та навколо них.*З іншого боку, екстракт гібіскуса може бути корисним для підтримки здорового метаболізму та здорового рівня ліпідів у крові вже в межах норми. Крім того, він відомий своєю здатністю підтримувати нервову систему та сприяти здоровому артеріальному тиску вже в межах норми.* Щоб забезпечити вам широкі переваги обох, доктор Меркола об’єднав два унікальних рослинних компоненти для створення органічного глоду. і Гібіскус рідкі краплі. Ця рідка суміш із приємним на смак:• Містить 1 мл‚ або еквівалент приблизно 600 мг‚ трави в кожній одній порції крапельниці. • Делікатно екстрагується органічним гліцерином замість спирту. • Містить відтінок натурального аромату мандаринової шкірки, який доповнює яскравий смак квітки гібіскуса. Візьміть під контроль здоров’я серцево-судинної системи вже сьогодні за допомогою органічних рідких крапель глоду та гібіскуса‚ та замовте свій запас сьогодні.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапельниця (1 мл) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / OОрганічний глід 1 мл / * (Crataegus monogyna) Ягідний і органічний гібіскус (Hibiscus sabdariffa) Суміш екстракту квітів 4:5^*Денна норма (DV) не встановлено. ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: органічний гліцерин, вода, натуральний ароматизатор цедри мандарина з іншим натуральним ароматизатором, екстракт цитрусових. USDA Organic ^Еквівалентно приблизно 600 мг трави.

Дозування

Дорослі як дієтичну добавку приймають одну (1) крапельницю (1 мл) на день.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. ЯКЩО ВИ ГОДУЄТЕ СЕСТРОЮ, ВАГІТНІ, ПРИЙМАЄТЕ ЛІКИ АБО МАЄТЕ ЗАХВОРЮВАННЯ, ПРОКОнсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. ^ Еквівалент приблизно 600 мг трави.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глід (Hawthorn)
Christopher's Original Formulas, Hawthorn Berry Heart Syr...
(5)
2889 грн.
Доставка
Now, Hawthorn Extract, Глід 300 мг, 90 капсул
(5)
614 грн.
Доставка