Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул

Код: 36322
Фото товару Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул
Фото складу Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул
Фото використання Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул
Основне фото товара Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул
3277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ці капсули HLC Intensive від Pharmax містять найефективніший продукт HLC, доступний у капсулах. Pharmax гарантує, що HLC Intensive не містить фруктоолігосахаридів FOS штучного підсолоджувача, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Підтримка імунітету 30 капсул

Pharmax, HLC Intensive Capsules, Підтримка імунітету, 30 капсул

Опис

Ці капсули HLC Intensive від Pharmax містять найефективніший продукт HLC, доступний у капсулах. Pharmax гарантує, що HLC Intensive не містить фруктоолігосахаридів (FOS) – штучного підсолоджувача, який використовується в деяких добавках. HLC (Human Lactic Commensals), які містяться в цих капсулах, є штамами людського походження, включаючи Lactobacillus acidophilus і Lactobacillus bifidus.

Відсутність корисних бактерій у нижніх відділах кишечника може призвести до сильного дискомфорту в животі; проблеми з кишечником, такі як запор, діарея та СРК; а також надзвичайна втома та ріст дріжджів.

Інгредієнти HLC Intensive

Lactobacillus acidophilus – Lactobacillus acidophilus є частиною групи корисних бактерій, які мешкають у тонкому кишечнику та піхві людини. Це один з найбільш часто використовуваних пробіотиків, який допомагає людям підтримувати здоровий кишковий тракт, одночасно сприяючи травленню. У продуктах харчування лактобактерії ацидофільні можна знайти в йогуртах і ферментованих соєвих продуктах, включаючи темпе та місо. Було проведено багато досліджень щодо сприятливого впливу цього виду пробіотиків на бактеріальний вагіноз і різні шлунково-кишкові розлади.

Bifidobacterium lactis – Bifidobacterium lactis використовується для лікування шлунково-кишкових розладів з 1950 року. Він міститься в різноманітних харчових продуктах, таких як йогурт та інші молочні продукти. У дослідженнях було показано, що біфідобактерії змінюють проканцерогенні ферменти, запобігають виникненню канцерогенів і пригнічують пухлини. Необхідно провести додаткові дослідження щодо протиракових ефектів цього виду пробіотиків; однак його використання для лікування шлунково-кишкових проблем добре задокументовано.

Bifidobacterium bifidum – Bifidobacterium є одним із основних штамів корисних бактерій, які складають кишкову флору. Було задокументовано багато переваг, таких як зменшення алергії та запобігання пухлинам, біфідобактерія найбільш відома своєю роллю в допомозі травленню. Цей вид пробіотиків природним чином міститься в організмі людини, переважно в шлунково-кишковому тракті. Його також можна знайти в ротовій порожнині, грудному молоці та піхві. Вважається, що цей вид зміцнює імунну систему, допомагає знизити рівень холестерину, зменшує симптоми алергії та запобігає наслідкам пухлин при раку товстої кишки. Його часто використовують для лікування вагініту, синдрому подразненого кишечника (СРК) і діареї.

Хто може отримати користь від використання пробіотиків?

Хоча будь-хто може отримати користь від використання пробіотиків, тим, хто має звичку приймати протизаплідні таблетки, антибіотики, безрецептурні ліки, тютюн і алкоголь, можливо, доведеться додавати пробіотики, щоб поповнити свій запас корисних бактерій у кишечнику. . Крім того, якщо ви п’єте водопровідну воду (через вміст у ній хлору та фтору), проходите хіміотерапію, або якщо ви старієте, у вас може бути зменшено кількість корисних бактерій у кишечнику. Експерти сходяться на думці, що цей баланс може вплинути на ваше загальне здоров’я, пригнічуючи або зміцнюючи вашу імунну систему, тому кожен, хто хоче додатково підтримати свою імунну систему, може отримати користь від прийому пробіотичних добавок.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Кількість на капсулу: Консорціум HLC LAB4 - 24 мільярди життєздатних клітин Lactobacillus acidophilus (CUL 60) Lactobacillus acidophilus (CUL 21) Bifidobacterium bifidum (CUL 20) Bifidobacterium lactis (CUL 34) Інші інгредієнти: целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Дозування

Одна капсула щодня під час їжі або за призначенням спеціаліста.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
HLC Synbiotic Intensive 7 Sachets, Підтримка імунітету, 20 Gra...
(5)
3158 грн
Доставлення