Dr. Berg, Advanced Immune Support, Підтримка імунітету, 90 капсул

Код: 35857
Основне фото товара Dr. Berg, Advanced Immune Support, Підтримка імунітету, 90 капсул
(5)
2066 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Підтримуйте свою імунну систему міцною за допомогою Dr. Berg Advanced Immune Support. Ця формула для щоденного імунного захисту наповнена чотирма потужними стимуляторами імунної системи: вітаміном С ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Підтримка імунітету 90 капсул

Dr. Berg, Advanced Immune Support, Підтримка імунітету, 90 капсул

Підтримуйте свою імунну систему міцною за допомогою Dr. Berg Advanced Immune Support. Ця формула для щоденного імунного захисту наповнена чотирма потужними стимуляторами імунної системи: вітаміном С (з каму-каму), бузиною, вітаміном D і цинком. Кожна пляшка містить 90 веганських капсул. Незалежно від того, перебуваєте ви вдома, на роботі, у школі чи подорожуєте, Advanced Imune Support допоможе вам.

РОЗВИШЕНА ПІДТРИМКА ІМУНІТЕТУ

Багаторівнева підтримка імунної системи за допомогою вітаміну С, бузини, вітаміну D3 і цинку — чотирьох підтверджених дослідженнями потужних поживних речовин, що зміцнюють імунітет, для щоденного імунного захисту. Зміцнюйте свою імунну систему за допомогою комплексної добавки для підтримки імунітету Dr. Berg! 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ІМУНІТЕТУ

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 90

Рекомендації щодо застосування: приймайте від 1 до 3 капсул на день незалежно від прийому їжі.

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Вітамін С (з каму-каму)70 мг78%
Екстракт бузини чорної (бузини)50 мг 
Вітамін D (як холекальциферол D3)125 мкг (5000 МО)625%
Цинк (із сульфату цинку)20 мг182%
   

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело)

 

 

Вас турбує наше довкілля?

Сьогодні розумно вжити всіх запобіжних заходів, щоб підтримати свою імунну систему та переконатися, що вона є найсильнішою.

Один простий спосіб зробити це — щодня приймати якісну добавку, яка забезпечує вас ключовими поживними речовинами, які, як доведено, підтримують здорову імунну систему.

Зокрема, вітамін С, вітамін D, цинк і бузина є чотирма добре вивченими поживними речовинами, які, як було показано, забезпечують додаткову підтримку імунної системи. 

Може бути важко регулярно отримувати достатню кількість цих поживних речовин, що зміцнюють імунітет, у вашому раціоні.

І саме тут така добавка, як Dr. Berg Advanced Immune Support, може допомогти вам подолати будь-які недоліки. 

Незалежно від того, перебуваєте ви вдома, на роботі, у школі чи подорожуєте, Dr. Berg Advanced Immune Support підтримуватиме здорову імунну систему, забезпечуючи якісне джерело щоденного вітаміну С, вітаміну D, цинку та бузини. 

 

ПОТУЖНА ПІДТРИМКА ВАШОЇ ІМУННОЇ СИСТЕМИ 

Реальність така, що мікроби всюди. 

Але насправді вони нічого не можуть зробити без вас, господаря, бути вразливим.

І мікроби чекатимуть… і чекатимуть… до ідеального моменту, коли ви переживаєте стрес, дефіцит поживних речовин або іншим чином ослаблені, перш ніж вони вторгнуться.  

Дефіцит харчування та стрес (пов’язаний з роботою, подорожами тощо) — дві поширені ситуації в нашому житті, коли ми ослаблені та коли мікроби користуються нагодою, щоб сісти хаос.

Dr. Berg Advanced Imune Support забезпечує підтримку вашої імунної системи, щоб максимально зміцнити її.

 

ЯК ДР. BERG ADVANCED IMMUNE SUPPORT ІНШИЙ?

Dr. Berg Advanced Immune Support містить чотири найбільш перевірені та підтверджені дослідженнями засоби підтримки імунної системи в одному: вітамін С, цинк, вітамін D3 і ягоди бузини.

Ці поживні речовини працюють разом у запатентованій суміші, щоб надати вашій імунній системі підтримку, необхідну для боротьби з мікробами всередині та поза вашим тілом. 

Ця добавка також не містить жодних ГМО, консервантів, добавок або імуносупресивних інгредієнтів, які могли б перешкоджати її корисним ефектам. 

Чотири потужних природних стимулятора імунітету в цій добавці допоможуть зміцнити та підтримати вашу імунну систему.

Підтримуючи ці помічники, ви надасте своїй імунній системі важливу додаткову допомогу, щоб робити те, що вона вже робить найкраще. Ви також зробите важливий крок, щоб допомогти зберегти себе чи своїх близьких здоровими та витривалими.

 

Вітамін С (Камю Камю)

Одним із найважливіших вітамінів для боротьби з мікробами є вітамін С. Це сильна антимікробна поживна речовина, яка підтримує вашу імунну систему багатьма способами та знижує вашу сприйнятливість до виснаження. Вітамін С забезпечує багато переваг для здоров’я, наприклад підтримує вироблення лейкоцитів та інтерферону, який діє на мікроби. 

Один із найкращих способів отримати вітамін С — це їжа, і ця добавка забезпечує його завдяки каму-каму, суперпродукту, що родом із тропічних лісів Амазонки, з високим рівнем вітаміну С та інших поживних речовин. Отримайте 70 мг біодоступного вітаміну С на порцію цієї добавки. 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29099763/ 

 

Вітамін D3 (холекальциферол)

Деякі мікроби мають стратегію знижувати регуляцію рецепторів вітаміну D, оскільки вони, здається, «знають», що вітамін D необхідний для імунної системи! Це одна з головних причин, чому люди хворіють взимку, тому що відсутність сонячного світла призводить до дефіциту вітаміну D. З цією добавкою ви отримаєте той самий тип вітаміну D, який виробляє ваша шкіра, коли вона піддається впливу сонячного світла, що може бути важливим, коли ви недостатньо виходите на вулицю. 

Одне дослідження показало, що діти з дефіцитом вітаміну D частіше хворіють на респіраторні інфекції, ніж ті, хто частіше перебуває на сонячному світлі. Отримайте 50 мг (5000 МО) вітаміну D3 на порцію цієї добавки, щоб підвищити свій імунітет і подолати будь-які недоліки.

https://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/vitamin-d/

 

Цинк (сульфат цинку)

Цинк міститься в цій добавці у формі сульфату цинку, що всмоктується. Це важливий мінерал для більш ніж 200 ферментів в організмі. Це також допомагає збалансувати вашу імунну відповідь на мікроби, щоб зменшити ймовірність виникнення неконтрольованого запалення. 

Іноді ви можете не отримувати достатньо цинку зі свого раціону, але навіть якщо так, ця добавка забезпечить вашому організму необхідну кількість цинку під час стресу або боротьби з хворобою. Ви отримуєте 20 мг цинку на порцію цієї добавки. 

https://www.sciencedaily.com/releases/2013/02/130207131344.htm

 

Екстракт чорної бузини (бузини)

Бузина — це засіб для підтримки імунітету, яке традиційно використовували корінні американці та єгиптяни. Це чудове джерело вітаміну С і різноманітних антиоксидантів. Ягоди бузини є поживним продуктом, який може посилити імунну відповідь на мікроби, а також підтримати здоров’я серця серед інших досліджених переваг. 

Ця добавка забезпечує вас природним екстрактом чорної бузини з бузини по 20 мг на порцію.

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/04/190423133644.htm

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)