Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул

Код: 36360
Фото товару Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Якщо ви помічаєте часті напади нетравлення шлунка та кишечника, дуже ймовірно, що ви страждаєте від дисбалансу природних корисних і шкідливих бактерій, які мають вирішальне значення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quality of Life Пробіотики 60 капсул

Quality of Life, Bifilon 125 mg, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Якщо ви помічаєте часті напади нетравлення шлунка та кишечника, дуже ймовірно, що ви страждаєте від дисбалансу природних корисних і шкідливих бактерій, які мають вирішальне значення для підтримки здоров’я травного тракту. Корисні бактерії є пробіотиками та сприяють здоровому травленню, імунній функції, засвоєнню поживних речовин із їжі та запобіганню надмірному росту шкідливих бактерій.

На жаль, цей крихкий баланс допоміжних бактерій у вашому тілі легко порушити. Раунд прийому антибіотиків або зміна дієти може призвести до порушення делікатного співвідношення шкідливих і корисних травних бактерій. Стрес також може створювати гормони та шлункову кислоту, які знищують корисні бактерії в кишечнику, дозволяючи шкідливим бактеріям розмножуватися. Нижчий рівень корисних бактерій у травному тракті також може призвести до розкладання неперетравленої їжі у вашому кишечнику; це може призвести до більшої частоти сором’язливих газів, неприємного здуття живота та розладу шлунка. Ви також можете відчувати запор або діарею у зв’язку з новою дієтою для схуднення, харчовими обмеженнями або надмірним споживанням кофеїну, цукру чи обробленої їжі.

Біфілон 125 мг від Quality of Life Labs відновлює природний баланс бактерій. Ця добавка містить Morinaga BB536‚ незамінний пробіотик. Morinaga BB536 є запатентованим штамом одного з найважливіших пробіотиків Bifidobacterium Longum.

Кожна вегетаріанська капсула може допомогти стабілізувати корисні бактерії в кишечнику та сприяти травленню, засвоєнню поживних речовин і вітамінів, імунітету та здоровому випорожненню. Цієї пляшки з 60 капсул Біфілону 125 мг від Quality of Life Labs вистачить приблизно на один місяць при рекомендованому дозуванні однієї або двох капсул на день під час їжі.

Quality of Life Labs займається виробництвом ефективних добавок з інноваційними формулами, які легко засвоюються організмом. Усі його продукти перевірені на безпеку та сприяють кращій якості життя з віком.

Офіційний сайт: http: //www.qollabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Vegicaps. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / пробіотик Bifidobacterium Longum 250 мг / (запатентований штам Moringa BB536, 10 мільярдів КУО)Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: крохмаль тапіоки, рослинна целюлоза, l-лейцин, діоксид кремнію ‚ трикальцій фосфат. Цей продукт підходить для вегетаріанців і не містить глютену.

Дозування

Приймати по 2 овочевих чашки на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена або відсутня. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте при кімнатній температурі. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте або мали захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Quality of Life, AHCC RX, AHCC 300 мг, 60 капсул
(4.9)
3514 грн
Доставлення