Vinco, Brain/Memory with Huperzine A, Підтримка мозку, 60 капсул

Код: 36410
Основне фото товара Vinco, Brain/Memory with Huperzine A, Підтримка мозку, 60 капсул
(5)
1893 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може працювати для підтримки здорової функції мозку, ви можете спробувати Brain/Memory з Huperzine A від Vinco.Зокрема, Vinco включив гуперзин А ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vinco Підтримка мозку 60 капсул

Vinco, Brain/Memory with Huperzine A, Підтримка мозку, 60 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може працювати для підтримки здорової функції мозку, ви можете спробувати Brain/Memory з Huperzine A від Vinco.

Зокрема, Vinco включив гуперзин А в цю добавку. Гуперзин А може потенційно полегшити певні симптоми, пов’язані з легким зниженням когнітивних функцій; Зокрема, це може спрацювати для пригнічення розпаду ацетилхоліну, який є нейромедіатором, який відіграє ключову роль у пам’яті та навчанні.

Крім того, Brain/Memory with Huperzine A містить такі інгредієнти, як ацетил-L-карнітин. Ця амінокислота може підтримувати діяльність мітохондрій, які є частинами ваших клітин, які виробляють енергію для живлення мозку та інших органів. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям ацетил-L-карнітин також може працювати для захисту клітин вашого мозку від пошкодження вільними радикалами.

Last‚ Brain/Memory with Huperzine A містить фосфатидний комплекс, що складається з фосфатидилхоліну, фосфатидилетаноламіну та фосфатидилінозитолу, який може запропонувати додаткову підтримку для оптимальної когнітивної функції.

При рекомендованому розмірі однієї капсули два або три рази на день кожної пляшки Vinco's Brain/Memory з гуперзином А на 60 капсул має вистачити до 30 днів. Офіційний веб-сайт: http://www.vincoinc.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Ацетил-L-карнітин 350 мг / †Фосфатидний комплекс (соя) 500 мг / †24% фосфатидилхоліну.20% фосфатидилетаноламін.14% Фосфатидилінозит.Bacopa Monniera Extract 150mg / †20% Bacosides A&BVinpocetine 5mg / †Huperzine A (Fro Huperzia serrata extr.) 100mcg / †*Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій.†Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію. Без пшениці, глютену, кукурудзи, молочних дріжджів. Цей продукт містить сою.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих і дітей віком від дванадцяти років, приймайте від однієї до трьох капсул на день або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Тримайте в недоступному для дітей місці. Захист від несанкціонованого доступу: не купуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Застереження щодо алергенів: цей продукт містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Onnit, Alpha Brain Instant, Альфа Брейн, 108 г
(5)
2753 грн.
Доставка
Quincy Bioscience, Prevagen, Преваген, 30 капсул
(5)
2651 грн.
Доставка