Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул

Код: 36533
Фото товару Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул
Фото складу Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул
Фото використання Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул
Основне фото товара Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2402 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Забезпечте гарну поживну підтримку своєму тілу за допомогою Max-Amino Caps with B-6 180 Vegetarian Capsules від Country Life‚ дієтичної добавки, яка містить 16 різних амінокислот ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794014966
Вага: 0.45 кг

Country Life Амінокислоти 180 капсул

Country Life, Max Amino Caps with B-6, Амінокислоти, 180 капсул

Опис

Забезпечте гарну поживну підтримку своєму тілу за допомогою Max-Amino Caps with B-6 180 Vegetarian Capsules від Country Life‚ дієтичної добавки, яка містить 16 різних амінокислот у вільній формі. Хоча амінокислоти допомагають виробляти більше білків у вашому тілі, вітамін B-6 у цій добавці може допомогти розщепити ці білки для їх використання.

L-глутамінова кислота є незамінною амінокислотою, яка допомагає нервовим клітинам спілкуватися з іншими клітинами в організмі. Він допомагає в клітинному метаболізмі, а також працює як важливий нейромедіатор.

L-лейцин є незамінною амінокислотою, яка не виробляється організмом, а отримується з їжею та добавками. Це може покращити рівень живлення у вашому тілі та зберегти печінку здоровою. Здається, він потенційно підтримує ріст м’язів.

Незамінна амінокислота L-серин у цій добавці від Country Life, як повідомляється, важлива для проліферації клітин і функціонування центральної нервової системи. Це також може допомогти у розвитку та роботі мозку.

Включіть Max-Amino Caps з вегетаріанськими капсулами B-6 180 від Country Life у свій раціон, і це також може підтримати ваше тіло після тренування.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію % добової норми Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 20 мг 1‚000 % L-глутамінової кислоти ƚ 180 мг * L-лейцин ƚ 160 мг * L-серин ƚ 160 мг * L-валін ƚ 150 мг * L-аспарагінова кислота ƚ 140 мг * L-ізолейцин ƚ 130 мг * L-лізин (у вигляді L-лізину гідрохлориду) 120 мг * L-фенілаланін ƚ 110 мг * L-треонін ƚ 100 мг * L-тирозин ƚ 90 мг * L-пролін ƚ 80 мг * гліцин ƚ 70 мг * L-метіонін ƚ 60 мг * L-аргінін ƚ 50 мг * L-гістидин ƚ 50 мг * Таурин ƚ 50 мг * L-цистин ƚ 40 мг * L-цистеїн (у вигляді L-цистеїну гідрохлориду) 40 мг * * Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, силікат кальцію, діоксид кремнію, стеарат магнію. ƚ Амінокислоти вільної форми. Сертифікований без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Фенілкетонурики: містить фенілаланін. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників. Без ГМО. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають чотири (4) капсули щодня після тренування. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Now, Tri-Amino, Трі-Аміно, 120 капсул
(5)
933 грн.
Доставка