Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 капсул

Код: 36590
Фото товару Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 ка...
Фото складу Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 ка...
Фото використання Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 ка...
Основне фото товара Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 ка...
(5)
1614 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Капсули з контрольованим рН буфера C від Country Life можуть забезпечити переваги, пов’язані з вітаміном С. Відомий як антиоксидант і імуностимулюючий вітамін, цей універсальний вітамін ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794070856
Вага: 0.45 кг

Country Life Вітамін C 120 капсул

Country Life, Buffer-C pH Controlled 500 mg, Вітамін C, 120 капсул

Опис

Капсули з контрольованим рН буфера C від Country Life можуть забезпечити переваги, пов’язані з вітаміном С. Відомий як антиоксидант і імуностимулюючий вітамін, цей універсальний вітамін може підтримувати ваше здоров’я в цілому.

Ця добавка від Country Life може допомогти вам поповнити запаси вітаміну С, водорозчинного вітаміну, який використовується щодня. Багата на вітамін С дієта може допомогти зміцнити вашу імунну систему, а також боротися з такими проблемами, як застуда.

Ця спеціальна добавка також містить кальцій, магній, кверцетин та органічне алое віра. Відомо, що кальцій підтримує здоров’я кісток, зубів і нігтів. Магній займає друге місце за здоров’ям кісток після кальцію, і відомо, що він бере участь у понад 300 хімічних реакціях в організмі. Це також може допомогти заспокоїти нерви та м’язи.

Кверцетин є антиоксидантом, який може підтримувати здоров’я клітин, а алое віра може надавати заспокійливу дію на організм. Алое віра також містить вітамін С, кальцій, магній. Це адаптоген, який допомагає організму справлятися з зовнішніми стресовими факторами.

Капсули Buffer-C pH Controlled від Country Life спеціально розроблені для буферизації аскорбінової кислоти та зменшення її кислотного впливу на організм.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаКількість на порцію % добової норми Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 500 мг 833 % Кальцію (у вигляді карбонату кальцію, дикальцій фосфату) 50 мг 5 % Запатентована мінеральна суміш 275 мг забезпечує: мінеральну суміш (з карбонату кальцію, гідроксиду магнію), камедь акації, * дикальцій фосфат, калій гідроксид) Кверцетин (з софори японської) (квітка) * Органічне алое вера (ACTIValoe) (внутрішнє філе) (лист) Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули)», стеаринова кислота ‚ стеарат магнію‚ діоксид кремнію. Сертифікований вміст без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Не містить: дріжджів, пшениці, молока, сої, глютену, солі, консервантів або штучних барвників. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) капсулу щодня. Для найкращого використання приймайте з їжею. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не застосовувати вагітним і годуючим жінкам. Якщо ви приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Emergen-C, 1000 mg Vitamin C, Вітамін C, 9.1 г
(5)
1006 грн.
Доставка