Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул

Код: 36636
Фото товару Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото складу Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото використання Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул
(5)
1761 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Зменште втому та позбавтеся від стресу за допомогою 60 вегетаріанських капсул Stress Shield від Country Life. Ця дієтична добавка розроблена, щоб розслабити ваше тіло та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Підтримка стресу 60 капсул

Country Life, Stress Shield, Підтримка стресу, 60 капсул

Опис

Зменште втому та позбавтеся від стресу за допомогою 60 вегетаріанських капсул Stress Shield від Country Life. Ця дієтична добавка розроблена, щоб розслабити ваше тіло та підтримати ваше емоційне благополуччя для здорового способу життя. Це також може допомогти виробляти більше енергії, покращити концентрацію та забезпечити необхідну живильну підтримку вашому тілу.

Звіти показують, що екстракт Sensoril Ashwagandha є інгредієнтом, що покращує настрій і знижує рівень стресу, має багато переваг для здоров’я. Це може зменшити безсоння та сприяти здоров’ю мозку та серцево-судинній роботі. Це допоможе вам залишатися спокійним, а також покращить концентрацію.

Пантотенова кислота або вітамін B-5 у цій добавці від Country Life є водорозчинним вітаміном, який допомагає організму перетворювати їжу (жири та вуглеводи) на глюкозу для виробництва більше енергії. Це може забезпечити ваш організм необхідними поживними речовинами для підвищення рівня енергії та зменшення стресу. Це також допомагає підтримувати здоровий настрій.

Здається, тирозин підтримує певні аспекти мозку та покращує пильність. Це також корисно для серця та підтримує здоровий спосіб життя. Включіть у свій раціон 60 вегетаріанських капсул Stress Shield від Country Life; це допомагає зменшити рівень стресу та дозволяє залишатися більш активними.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30% добової норми Вітамін С (у вигляді аскорбату калію, 50 мг 83% аскорбату кальцію, аскорбату магнію, аскорбату цинку, аскорбату міді, аскорбату хрому) Тіамін (вітамін B- 1) (у вигляді тіамінкокарбоксилази) 5 мг 333% рибофлавіну (вітаміну B-2) (у вигляді рибофлавіну 5 фосфату) 5 мг 294% ніацину (у вигляді інозитолу гексаніацинату, відновленого нікотинамід аденіну динуклеотиду [NADH]) 0,97 мг 5% вітаміну B-6 (у вигляді Піридоксину альфа-кетоглутарату гідрохлориду 50 мг 2‚500 піридоксину гідрохлориду піридоксалю 5 фосфату фолієвої кислоти 500 мкг 125 % вітаміну B-12 (у вигляді метилкобаламіну) 500 мкг 8‚333 % біотину (у вигляді d-біотину) 50 мкг 17 % Пантотеновий Кислота (у вигляді D-пантотенату кальцію, пантетину) 500 мг 5‚000% Кальцію (у вигляді D-пантотенату кальцію, аскорбату) 42 мг 4% Екстракт Sensoril Ashwagandha (екстракт листя та кореня) 125 мг * (8% витанолідних глікозидів дорівнює 10 мг) (32% олігосахаридів дорівнює 40 мг) Екстракт імбиру 5:1 (кореневище) (5% гінгеролів дорівнює 2,5 мг) 50 мг * L-тирозин (вільна форма) 50 мг * Екстракт дикого зизифуса (насіння) (2% jujubosides дорівнює 1 mg) 50 mg * Eleuthero Extract (Eleutherococcus senticosus) 20 mg * (корінь) (сибірський женьшень) (забезпечує 0,8% елеутерозидів дорівнює 0,16 mg) Екстракт квітки страсті (повітряний) (3,5% вітексин дорівнює 0,70 mg) 20 мг * 5-HTP (5-гідрокситриптофан) (Griffonia simplicifolia) (насіння) 5 мг * Інозитол Гексаніацинт 2,5 мг * NADH (відновлення нікотинамід-аденін-динуклеотиду [NADH])) 2 мг * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), стеарат магнію, стеаринова кислота, діоксид кремнію, мальтодекстрин. Сертифікований вміст глютену. Сертифікований веганський продукт. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру або штучних барвників. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Для нормального повсякденного стресу приймайте дві (2) капсули щодня або за вказівкою медичного працівника. не перевищувати рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не застосовувати під час вагітності. Може посилювати дію барбітуатів. Якщо ви годуєте грудьми, маєте камені в жовчному міхурі, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Якщо виникають побічні реакції, припиніть прийом продукту та проконсультуйтеся з лікарем. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)