Dr. Berg, Adrenal Glandular, Втомлені Надниркові залози, 60 капсул

Код: 36867
Основне фото товара Dr. Berg, Adrenal Glandular, Втомлені Надниркові залози, 60 ка...
(5)
1821 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Формула Adrenal Glandular — це потужна добавка, яка допомагає боротися з втомою надниркових залоз і підвищити вашу стійкість до стресу за допомогою чистого порошку надниркових ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790445
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Втомлені Надниркові залози 60 капсул

Dr. Berg, Adrenal Glandular, Втомлені Надниркові залози, 60 капсул

Формула Adrenal Glandular — це потужна добавка, яка допомагає боротися з втомою надниркових залоз і підвищити вашу стійкість до стресу за допомогою чистого порошку надниркових залоз. Цей продукт ідеально підходить для тих, хто відчуває туман мозку, дратівливість, низьку стресостійкість та інші ознаки вигорання надниркових залоз. Adrenal Glandular - це найпростіший спосіб сприяти нормальній роботі надниркових залоз.

Наша формула Adrenal Glandular використовує потужність одного простого інгредієнта — екстракту надниркових залоз — для підтримки ваших надниркових залоз і зменшення втоми надниркових залоз. Кожна сильнодіюча капсула сприяє розслабленню та зменшенню стресу, щоб ви могли повернутися до себе. 

Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 60

РЕКОМЕНДУЄМО ЗАСТОСУВАННЯ: як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі на день.

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ НАДНИРКОВИХ ЗАЛОЗ 

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Порошок надниркових корів з трави (ліофілізований)300 мг 
   

 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

 

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, рослинна капсула, стеарат магнію (рослинне джерело)

 

НАДНИРКОВОЕ ВИГОРАННЯ: ІГНОРУВАНИЙ СИМПТОМ ХРОНІЧНОГО СТРЕСУ

Стрес є нормальним явищем — кожна людина щодня відчуває певну кількість стресу. Коли ви відчуваєте стрес, ваші надниркові залози починають працювати, щоб допомогти вашому організму адаптуватися. Ваші наднирники — це дві маленькі залози трикутної форми, які розташовані на верхній частині нирок. Вони відповідають за регуляцію понад п’ятдесяти гормонів, які допомагають підтримувати ваше тіло безперебійно. Наднирники особливо важливі для контролю реакції організму на стрес. Вони роблять це, регулюючи та виробляючи гормони стресу, такі як кортизол та адреналін. 

 

Ваші надниркові залози здатні допомогти вашому тілу адаптуватися до нормальної кількості стресу. Але коли ваше тіло перебуває в стані хронічного високого стресу, вашим наднирникам доводиться працювати понаднормово, щоб не відставати від потреби в гормонах стресу. З часом хронічний стрес може спричинити втому та вигоряння надниркових залоз.

 

Ті, хто відчуває хронічний стрес, часто не усвідомлюють цього, доки не з’являться симптоми втоми надниркових залоз. Робота, постійний доступ через смартфон, новини, стресові телешоу та фільми, рахунки, проблеми у стосунках і проблеми зі здоров’ям… Подібні стреси можуть нарощувати і перевантажувати тіло. 


На жаль, ви не завжди можете контролювати всі аспекти стресу у своєму житті. І коли ваші наднирники втомлюються, ваша толерантність до повсякденних стресів знижується.


Можливо, у вас згоріли наднирники, якщо ви відчуваєте...

 

НАДНИРКОВІ ЗАЛОЗИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗАХИСТИТИ ВІД НАДНИРКОВОЇ ВТОМИ 

Adrenal Glandular містить ліофілізовані надниркові залози великої рогатої худоби, щоб забезпечити ваше тіло гормонами та поживними речовинами, необхідними для боротьби з наднирковою втомою. Якщо ваші надниркові залози занадто перевантажені, щоб задовольнити попит на гормони надниркових залоз, Adrenal Glandular може допомогти заповнити слабину. Ця добавка дає вашим наднирникам заслужену перерву, щоб вони могли відновитися після надмірного навантаження та втоми. 

 

КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я 


Найкращий спосіб відновити енергію після синдрому надниркових залоз 

Чи відчували ви коли-небудь фізичне виснаження після напруженого тижня, навіть якщо фізична активність мала? Це те, що відбувається, коли ваші наднирники перевантажені. Використання Adrenal Glandular подібне до натискання кнопки скидання на згорілих надниркових залозах. Це може дати вашому тілу поштовх, необхідний для повторного калібрування після перебування у стані високого стресу. Ця добавка допомагає відновити рівень енергії, щоб ви могли повернутися до бадьорості.

 

 

БОРІТЬСЯ З ТУМАНОМ МОЗКУ ТА ВІДНОВЛІТЬ СВОЮ ФОНЦЕРУВАННЯ 

Туман у мозку є одним із найпоширеніших ознак проблеми з наднирковими залозами. Коли ваші наднирники виснажені, вони можуть вивести гормони, відповідальні за оптимальну роботу мозку. Якщо ви не можете зосередитися або відчуваєте, що ваш розум туманний, це може бути наслідком вигорання надниркових залоз. Adrenal Glandular допомагає захистити від втоми надниркових залоз і знімає туман. 

 

СПРИЯЄ НОРМАЛЬНОМУ ГОРМОНАЛЬНОМУ БАЛАНСУ 

Втомлені надниркові залози не можуть регулювати гормони належним чином. Це може порушити ваш природний гормональний баланс, викликаючи дратівливість, тривогу, безсоння та інші проблеми, пов’язані з гормональним дисбалансом. Ця потужна добавка для надниркових залоз може допомогти підвищити природний рівень гормонів. 


ВІДНОВЛЕННЯ ЗДОРОВОГО ЛІБІДО ТА ПРОДУКТИВНОСТІ 

Надниркові залози відіграють важливу роль у статевій функції та працездатності. Ваші наднирники відповідають за підтримку нормальних і збалансованих статевих гормонів. Ось чому хронічний стрес може спричинити зниження сексуального бажання та працездатності. Якщо ви виявите, що ваше лібідо низьке, це може означати, що вам потрібна додаткова підтримка надниркових залоз. Adrenal Glandular постачає ваше тіло гормонами надниркових залоз і поживними речовинами, які допомагають вам почуватись самим собою. 


ПІДТРИМАЙТЕ ЗДОРОВУ ІМУННУ СИСТЕМУ

Кортизол є основним гормоном стресу в організмі. У нормальних кількостях кортизол діє як потужний протизапальний засіб, який допомагає регулювати імунну відповідь вашого організму. Однак занадто багато кортизолу, спричинене хронічним стресом, може завдати шкоди імунній системі. Коли в організмі циркулює занадто багато кортизолу, імунна система розвиває стійкість до цього гормону, і вироблення запальних цитокінів збільшується. У свою чергу, ваші надниркові залози викликають більше виробництва кортизолу, що ще більше сприяє стійкості до кортизолу. 


Цей цикл може тривати до «перезавантаження» надниркових залоз. Коли ваші надниркові залози відновлюють нормальну роботу і рівень кортизолу нормалізується, імунна система може відновити чутливість до кортизолу. Adrenal Glandular сприяє нормальній роботі надниркових залоз, щоб допомогти вам уникнути надмірної активності надниркових залоз. 


НЕ ВАТРАЧАЙТЕ ЧАС НА НЕЯКІСНІ ПРОДУКТИ НАДНИРНИКОВИХ ПРОДУКТІВ

Багато надниркових продуктів містять наповнювачі та добавки, які погіршують їх якість. Наш першокласний продукт Adrenal Glandular містить 100% ліофілізований порошок бичачих надниркових залоз. Це означає, що вам не доведеться турбуватися про непотрібні інгредієнти, які потенційно можуть спричинити додаткові проблеми у вашому тілі. Ми робимо це просто за допомогою лише одного високоякісного інгредієнта. 

 

НАДНИРКОВІ ЗАЛОЗИ ПІДХОДИТЬ ВАМ, ЯКЩО...

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ НАДНИРКОВИК

Користуватися Adrenal Glandular легко. Ви можете приймати одну капсулу в день. 


Кому не слід використовувати Adrenal Glandular

Діти, матері, які вагітні або годують грудьми, а також ті, у кого є проблеми зі здоров'ям, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням Adrenal Glandular або будь-якої іншої дієтичної добавки.

 

НАДНИРКОВІ ЗАЛОЗИ:

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)