Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 таблеток

Код: 37688
Фото товару Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 табле
Фото складу Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 табле
Фото використання Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 табле
Основне фото товара Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 табле
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Оральне та імунне здоровя. Харчова добавка. БЛІС - К12. Ця унікальна пробіотична дієтична добавка є першою пероральною пробіотичною формулою Swanson Health Products. Він містить спеціальний штам S. Salivarius ще...
Вага: 0.04 кг

Swanson Пробіотики 30 таблеток

Oral Probiotic Formula - Natural Strawberry, Пробіотики, 30 таблеток

Опис

Ця унікальна пробіотична дієтична добавка є першою пероральною пробіотичною формулою Swanson Health Products. Він містить спеціальний штам S. salivarius під назвою BLIS K12, розроблений компанією BLIS Technologies з Нової Зеландії. BLIS K12 — це корисна бактерія, яка природно зустрічається в ротовій порожнині. Доведено, що вона сприяє гарному здоров’ю порожнини рота, підтримує захисні функції імунної системи (ключ для сезонної підтримки здоров’я) і захищає від розмноження бактерій, які можуть викликати неприємний запах з рота. BLIS K12 брав участь у кількох клінічних дослідженнях і був включений у понад 30 опублікованих наукових статей. Теорія пероральної пробіотичної формули BLIS K12 полягає в тому, що при регулярному прийомі він може допомогти підтримувати здоров’я верхніх дихальних шляхів, а також здоров’я горла та ротової порожнини.

Використання

Як дієтичну добавку розжовуйте та розчиняйте одну таблетку в роті на день. Для досягнення найкращих результатів зберігайте в холодильнику.

Композиція

Ксиліт, корінь цикорію (інулін), мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), стеаринова кислота, натуральний ароматизатор полуниці, мальтодекстрин, натуральний ароматизатор ванілі, гуарова камедь, суміш екстракту рису, гідроксипропілцелюлоза, порошок бурякового соку (барвник), лимонна кислота, ребаудіозид А (зі стевії).

Склад:
Розмір порції: 1 жувальна таблетка
Кількість речовини у порції% добової норми
Запатентована суміш пероральних пробіотиків (3 мільярди CFU): BLIS K12 S. salivarius, L. acidophilus, L. plantarum, L. reuteri, L. paracasei21,25 мг
Денна цінність не встановлена. Містить 3 мільярди КУО (колонієутворюючих одиниць) при виготовленні та гарантовано забезпечує ефективний рівень бактерій до дати «найкращого».
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Swanson, MultiOmega 3-6-9, Омега 3 6 9, 220 капсул
(5)
1428 грн
У наявності