Double Wood, Tongkat Ali Complex, Тонгкат Алі, 120 капсул

Код: 37731
Основне фото товара Double Wood, Tongkat Ali Complex, Тонгкат Алі, 120 капсул
(5)
1489 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
• Включає екстракт Tribulus Terrestris 40% сапонінів• Добавка для здоров’я чоловіківТонгкат Алі, також відомий як Eurycoma Longifolia Jack, Malaysian Ginseng або Longjack, — це рослина, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Double Wood Тонгкат Алі 120 капсул

Double Wood, Tongkat Ali Complex, Тонгкат Алі, 120 капсул

Опис

• Включає екстракт Tribulus Terrestris 40% сапонінів• Добавка для здоров’я чоловіків

Тонгкат Алі, також відомий як Eurycoma Longifolia Jack, Malaysian Ginseng або Longjack, — це рослина, яка, як було встановлено, підтримує здорове лібідо та рівень кортизолу. Існує кілька різних типів Тонгкат, широко відомих як жовтий, червоний або чорний. У цьому продукті використовується жовтий Тонгкат, який зазвичай вважається найпотужнішим. Переваги:​​• ПІДТРИМУЄ ЗДОРОВИЙ РІВЕНЬ ЛІБІДО - Дослідження показали, що комплекс Тонгкат Алі з екстрактом трибулуса може допомогти підтримувати здоровий рівень лібідо, особливо у віці.• ВИГОТОВЛЕНО В США - Екстракт Тонгкат Алі Double Wood виробляється прямо тут, у США, і перевіряється на чистоту та ефективність.

Офіційний сайт: https://doublewoodsupplements.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в контейнері: 60 Кількість на порцію / % добової норми Екстракт кореня Тонгкат Алі 200:1 1000 мг / †Екстракт плодів Tribulus Terrestris 20 мг / †† Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: Гіпромелоза (капсула)‚ рисове борошно Без сої / Без глютену / без ГМО / VeganGMP Сертифікована якість / Вироблено в США

Дозування

Як доповнення, приймайте по 2 капсули на день. Його можна приймати вранці або ввечері, незалежно від їжі. Проте ймовірність розладу шлунка зменшується, якщо приймати його під час їжі.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте будь-які ліки. Не використовуйте Tongkat Ali Complex, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або вам не виповнилося 18 років. Припиніть використання та негайно проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не приймайте Tongkat Ali Complex і не керуйте важкою технікою, поки не зрозумієте, як це впливає на вас. Зберігати в недоступному для дітей. Не перевищуйте 8 капсул на день. Зберігання: зберігати в прохолодному, темному місці. Не заморожуйте та не піддавайте впливу вологи чи тепла вище кімнатної температури.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Тонгкат Алі (Tongkat Ali)
Double Wood, Tudca 500 mg, Тудка, 60 капсул
(5)
1523 грн.
У наявності
Double Wood, Uridine 300 mg, Уридин 300 мг, 60 капсул
(5)
1401 грн.
Доставка