Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл

Код: 37752
Основне фото товара Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл
(5)
1765 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
Смачні рідкі краплі зі смаком ягід містять запатентовану форму сульфорафану з брокколі для підтримки здорового мозку, нервової та імунної системи дітей.*Бабуся казала нам їсти брокколі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Little DaVinci Сульфорафан 60 мл

Little DaVinci, Sync Up Sulfurophane, Сульфорафан, 60 мл

Смачні рідкі краплі зі смаком ягід містять запатентовану форму сульфорафану з брокколі для підтримки здорового мозку, нервової та імунної системи дітей.*Бабуся казала нам їсти брокколі сто разів, але тепер наука підтверджує її правоту. Сульфорафан, ключовий інгредієнт у sync up, посилює здатність організму боротися з ушкодженнями, викликаними вільними радикалами. Сульфорафан активує в наших клітинах спеціальний білок під назвою Nrf2, який посилює імунний захист кожної клітини. Завдяки цим надздібностям клітини краще захищені від пошкоджень і пошкоджень.

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку діти віком від 4 років приймають по 1 мл вранці та ввечері або за вказівкою лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням.

Додаткові факти Розмір порції 1 мл Порції в контейнері 60 Кількість на порцію % Добова норма Загальна кількість вуглеводів г 0 %†BroccoPhane Broccoli (Brassica oleracea) Порошок паростків 93,75 мг * Вихід сульфорафану 375 мкг † Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калоріями. *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гліцерин, вода, полігліцерид олеїнової кислоти, натуральні ароматизатори, соняшниковий лецитин, соняшникова олія, екстракт чорниці, ксантанова камедь, цитрат калію, змішані токофероли, розмаринова кислота. Колір, смак і солодкість цього продукту можуть відрізнятися через варіації натуральних інгредієнти. Якщо ваша дитина має будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному сухому місці. УВАГА: Увага: не кладіть скляну крапельницю безпосередньо в рот. Найкраще використовувати протягом 60 днів після відкриття. Щоб отримати інформацію про продукт або повідомити про серйозну побічну подію, зателефонуйте за номером 1-800-325-1776. *Це твердження не було оцінено Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сульфорафан (Sulfurophane)