Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул

Код: 38279
Фото товару Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул
Фото складу Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул
Фото використання Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул
Основне фото товара Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул
2328 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Живильні речовини для жовчного міхура - 120 капсулОсновні переваги та дії Ця дієтична добавка сприяє більш гладкому перетравленню жирів, забезпечуючи більш здоровий процес травлення. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Seeking Health Підтримка печінки 120 капсул

Gallbladder Nutrients, Підтримка печінки, 120 капсул

Опис

Живильні речовини для жовчного міхура - 120 капсул

Основні переваги та дії

+ Ця дієтична добавка сприяє більш гладкому перетравленню жирів, забезпечуючи більш здоровий процес травлення. + Ця добавка сприяє ефективному виробленню жовчі, життєво важливої ​​рідини організму, яка допомагає забезпечити правильне травлення та засвоєння. + Оптимальне здоров’я жовчного міхура та печінки може призвести до покращення життєвого тонусу та покращення самопочуття. Піклуючись про свої органи, ви робите собі величезну послугу, яка залишиться на все життя!

Зміцніть свій організм за допомогою поживних речовин Seeking Health Gallbladder Nutrients — потужної суміші натуральних інгредієнтів, створених для зміцнення здоров’я жовчного міхура та жовчі для покращення травлення. Отримайте підтримку жовчного міхура та печінки, необхідну для здорового функціонування, за допомогою поживних речовин для жовчного міхура! Ця ексклюзивна суміш п’яти ключових вітамінів, дев’яти рослинних екстрактів та інших інгредієнтів забезпечує ефективне утворення жовчі для оптимальної роботи травної системи.

Виробництво та дренаж жовчі є двома ключовими компонентами ефективного здоров’я жовчного міхура. Коли один із цих елементів порушується, інший буде намагатися компенсувати це, що може спричинити додаткові труднощі у підтримці функції жовчного міхура. На жаль, багато комерційних рецептур забезпечують лише часткове полегшення, оскільки вони часто зосереджені на одному елементі - утворення або потік - залишаючи обидві проблеми невирішеними.

Жовч виконує численні функції: вона підтримує травлення та засвоєння жирових поживних речовин; виводить з нашого тіла небажаний холестерин, токсини та шлаки; але його менш відоме завдання — це збереження здорового бактеріального балансу в тонкому кишечнику. Це може бути особливо корисно для тих, хто страждає на SIBO або дисбактеріоз кишечника.

Печінка відіграє важливу роль у нашому травленні та виведенні токсинів, забезпечуючи постійний потік жовчі, який допомагає нам засвоювати основні поживні речовини. Якщо він не може виробляти достатньо або потік заблокований, ми ризикуємо отримати серйозні проблеми зі здоров’ям через порушення засвоєння жиру та накопичення токсинів.

Підтримка здоров’я жовчного міхура складається з двох частин. Нам потрібно не тільки оптимізувати утворення та потік жовчі в жовчному міхурі, але також звернути увагу на функцію печінки, оскільки вони працюють пліч-о-пліч, виробляючи та вивільняючи жовч. Щоб забезпечити комплексний догляд за цією важливою системою організму, Seeking Health об’єднав обидва компоненти в одну потужну формулу: Живильні речовини для жовчного міхура.

Поживні речовини для жовчного міхура спеціально розроблені для забезпечення низки переваг із точними діями для максимізації результатів. Насолоджуйтеся здатністю ефективніше засвоювати поживні речовини, підтримувати здорове травлення та покращувати травлення за допомогою цієї спеціальної суміші!

Гліцин і таурин працюють разом, щоб утворити необхідні будівельні блоки жовчних солей, забезпечуючи неоціненну роль у травленні. Допомагаючи вашій травній системі, Betaine HCL допомагає підтримувати здоровий рівень кислотності шлунка для ідеального засвоєння поживних речовин. Холін необхідний для підтримки виробництва фосфатидилхоліну, молекули, яка в основному міститься в жовчі. Без нього правильне травлення та обмін речовин були б неможливими! Ці три трави, лопух, бульйон і кульбаба, використовувалися протягом століть для сприяння здоровому відтоку і секреції жовчі. Їх потужні властивості відомі як природний спосіб підтримувати найкраще функціонування вашої травної системи. Екстракт артишоку містить кофеїлхінову кислоту, яка забезпечує потужну підтримку вашої печінки та її здатності належним чином виробляти жовч, що є ключовим компонентом оптимального травлення.

Інгредієнт

Розмір порції: 4 капсули. Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / %DV

Холін (у вигляді холіну бітартрат) 125 мг / 23% Магній (у вигляді DiMagnesium Malate¤) 100 мг / 24% Бетаїн гідрохлорид 328 мг / Гліцин 125 мг / Таурин 125 мг / Кульбаба (Taraxacum officinale) (корінь) 125 мг / Екстракт лопуха (Arctium lappa) (корінь) 125 мг / Екстракт артишоку (Cynara scolymus) (надземні частини) (13% Caffeoylquinic Acid) 125 мг / Екстракт м’яти перцевої (Mentha x piperita) (надземні частини) 125 мг / Слизька В’яз (Ulmus fulva) (кора) 125 мг / Алтей лікарський (корінь) 125 мг / Екстракт розторопші плямистої (Silybum marianum) (насіння) 100 мг / Екстракт буплеруму (Bupleurum spp.) (корінь) 75 мг / Імбир (Zingiber officinale) (кореневища) 25 мг /

Денна норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода), аскорбілпальмітат, L-лейцин та діоксид кремнію.

Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, горіхів, арахісу, пшениці, сої, глютену, ГМО, штучних барвників або штучних ароматизаторів. Зроблено в США.

Поживні речовини для жовчного міхура відповідають або перевищують стандарти якості cGMP.

Дозування

Приймайте по 4 капсули щодня з їжею або використовуйте за вказівкою лікаря. Дозу можна розділити на 2 капсули двічі на день під час обіду та ввечері.

Дітям, вагітним або годуючим жінкам перед використанням слід проконсультуватися з лікарем. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)
Hydroxo B12 with Folinic Acid, Фолінова кислота з B12, 60 льод...
(5)
1401 грн
У наявності