Seeking Health, Hydroxo B12 with Folinic Acid, Фолінова кислота з B12, 60 льодяників

Код: 22838
Основне фото товара Seeking Health, Hydroxo B12 with Folinic Acid, Фолінова кислот...
(5)
1368 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Hydroxo B12 з фолієвою кислотою від Seeking Health забезпечує 1000 мкг гідроксокобаламіну разом із 1360 мкг ДФЕ (800 мкг) фолієвої кислоти у вигляді фолієвої кислоти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Seeking Health Фолінова кислота з B12 60 льодяників

Seeking Health, Hydroxo B12 with Folinic Acid, Фолінова кислота з B12, 60 льодяників

Hydroxo B12 з фолієвою кислотою від Seeking Health забезпечує 1000 мкг гідроксокобаламіну разом із 1360 мкг ДФЕ (800 мкг) фолієвої кислоти у вигляді фолієвої кислоти у зручній для доставки формі пастилки. Гідроксокобаламін не тільки легко перетворюється на метилкобаламін (коферментну форму В12, що використовується в організмі), але також добре переноситься особами, які мають проблеми з прийомом «попередньо метильованих» вітамінів групи В. Він також може мати унікальну перевагу, допомагаючи підтримувати здорову клітинну детоксикацію. Це робить його чудовим варіантом для людей, які шукають неметильовану альтернативу більш поширеній формі ціанокобаламіну B12. На відміну від ціанокобаламіну, який складається з кобаламіну (B12), приєднаного до молекули ціаніду, гідроксокобаламін не містить жодних потенційно шкідливих сполук, які потребують додаткової обробки для безпечного виведення з організму.*Так само фолієва кислота є кращою формою фолієвої кислоти, яка швидко перетворюється на L-метилфолат, переважна форма фолату в циркуляції в організмі. Людям, чутливим до метильованих поживних речовин, це може бути легше переносити, ніж додатковий L-метилфолат. Ця зручна комбінація легкодоступного B12 і фолієвої кислоти в неметильованих формах пропонує альтернативу нашому популярному активному B12 з пастилками L-5-MTHF.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фолінова кислота (Folinic Acid)