Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул

Код: 38957
Фото товару Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул
Фото складу Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул
Фото використання Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул
Основне фото товара Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул
(5)
1871 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Представляємо революційне рішення, розроблене для покращення вашого метаболізму, сприяння зниженню ваги та нормалізації балансу вашого тіла - все це натхненно давньою мудрістю аюрведичної медицини. Відчуйте ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

D'Adamo Personalized Nutrition Підтримка глюкози 60 капсул

Glycoscia, Підтримка глюкози, 60 капсул

Опис

Представляємо революційне рішення, розроблене для покращення вашого метаболізму, сприяння зниженню ваги та нормалізації балансу вашого тіла - все це натхненно давньою мудрістю аюрведичної медицини. Відчуйте кардинальний шлях до здорового способу життя з цією незвичайною формулою, адаптованою до потреб вашого організму. Відкрийте ключ до своєї найвищої життєвої сили та добробуту за допомогою цієї неперевершеної інновації.

Представляємо Glycoscia, революційну нутрицевтичну формулу, створену геніальним розумом доктора Пітера Д'Адамо. Ця унікальна формула розроблена, щоб допомогти у зниженні ваги, підвищити здоровий рівень цукру в крові та покращити загальний обмін речовин. Спочатку створений для клініки доктора Д'Адамо, ключовим інгредієнтом Glycoscia є Salacia reticulata, стародавня трава, відома протягом тисячоліть в аюрведичній медицині, разом із чотирма іншими потужними кофакторами. Скажи привіт здоровішому тобі з Glycoscia.

Синергічні кофактори

✔Ресвератрол: До уваги любителів вина! Ви коли-небудь чули про ресвератрол, поліфенольну сполуку, яка міститься в червоному вині та виноградній шкірці? Ну, слухайте, адже ви дізнаєтесь щось цікаве. Нещодавнє дослідження, проведене Гарвардом, показало, що миші, яких годували ресвератролом, не тільки мали довшу тривалість життя, але й були здоровішими та худішими! На щастя для вас, кожна капсула Glycoscia містить колосальні 50 мг ресвератролу, що забезпечує 50% сполук транс-ресвератролу.

✔Кверцетин: розкрийте природну силу біофлавоноїдів за допомогою кверцетину, важливої ​​поживної речовини, яка допомагає підтримувати здорову травну та імунну систему. Скористайтеся перевагами цієї неймовірної сполуки для зміцнення здоров’я, ведучи здоровий спосіб життя. Не пропустіть чудові поживні властивості кверцетину - ваше тіло буде вам вдячне.

✔Червоний корінь шавлії: розкрийте силу кореня червоного шавлії - природного інгредієнта, який протягом століть використовувався в китайській медицині для підтримки здоров'я серця та печінки. Передові західні дослідження підтверджують його ефективність у підтримці цих життєво важливих органів. Скористайтеся стародавньою мудрістю кореня червоного шавлії та покращте своє самопочуття вже сьогодні.

✔Гриб Майтаке: ось «Король грибів» - потужний адаптоген, відомий як Майтаке. Вивчаючи його властивості, дослідження показують його здатність регулювати рівень цукру в крові в межах норми. Його панування над грибковим царством є очевидним, але його потенціал підтримувати здоровий рівень цукру в крові — це не що інше, як дивовижний подвиг.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 60

Кількість речовини у порції /

Екстракт кореня Salacia reticulata 250 мг / Корінь шавлії (з Salvia miltiorrhiza) 75 мг / Кверцетин 50 мг / Гриб майтаке (з міцелію Grifola frondosa) 50 мг / Транс-ресвератрол (з кореня Polygonum cuspitdatum) 50 мг /

- % добової норми - добова норма не встановлена

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, цитрат магнію, екстракт органічного рису та концентрат органічного рису

Цей 100% вегетаріанський продукт не містить цукру, солі, глютену, пшениці, дріжджів, кукурудзи, сої, яєць або молочних продуктів, консервантів, барвників і ароматизаторів, а також штучних інгредієнтів.

GMP Manufacturing / Зроблено в США

Дозування

(1) Одна капсула 2 рази на день.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка глюкози (Glucose Support)