Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул

Код: 39055
Фото товару Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул
Фото складу Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул
Фото використання Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул
Основне фото товара Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул
(5)
2751 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Термін пробіотик вперше ввів російський лікар ще в 1910 році. Він вважав, що здоровий кишечник є запорукою тривалого та здоровішого життя. Його теорія оберталася навколо ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

D'Adamo Personalized Nutrition Пробіотики 120 капсул

Polyflora Type A, Пробіотики, 120 капсул

Опис

Термін «пробіотик» вперше ввів російський лікар ще в 1910 році. Він вважав, що здоровий кишечник є запорукою тривалого та здоровішого життя. Його теорія оберталася навколо балансу кишкових бактерій і припускала, що ферментована їжа, що містить молочнокислі бактерії, може бути рішенням хронічного впливу гнильної інтоксикації. Незважаючи на те, що його теорії були представлені майже 90 років тому, вони витримали випробування часом і все ще дуже актуальні в сучасному світі. Дивовижно бачити, як концепція «на користь життя» сформувала наше розуміння здоров’я та благополуччя. Відкрийте секрет довшого та здоровішого життя за допомогою споживання молочнокислих бактерій! Експерименти на тваринах показали, що споживання цього дружнього мікроорганізму може зменшити низку шкідливих кишкових метаболітів, які шкодять здоров’ю. До них відносяться індоли, поліаміни, крезоли, нітрати/нітрити і навіть канцерогени. Почніть включати їжу, культивовану або ферментовану за допомогою цих потужних бактерій, у свій раціон і відчуйте переваги, що покращують життя!

У сучасному світі підтримувати здоровий кишечник є складним завданням. Навіть за допомогою міцних штамів дружніх бактерій популяція цих корисних мікроорганізмів у нашому травному тракті з часом може поступово зменшуватися. Цей спад посилюється звичайними стресовими факторами, такими як неправильне харчування, антибіотики та ліки. У наш час важко знайти дієту, багату здоровими бактеріями, оскільки ми споживаємо в мільйон разів менше, ніж їли наші предки. Настав час взяти під свій контроль здоров’я нашого кишечника та надати йому ТЛХ, якого він заслуговує, щоб сприяти загальному здоров’ю.

Polyflora A, терапевтичне диво від доктора Пітера Д'Адамо, є революційним продуктом, розробленим для покращення здоров'я вашого кишечника. Цей потужний пробіотик спеціально розроблений із бактеріями, сприятливими до групи крові, і пребіотиками, розробленими спеціально для людей типу А. А вишня зверху? Ця потужна суміш пробіотиків точно така ж, яку використовує доктор Д'Адамо у своїй професійній практиці. Попрощайтеся з травним дистресом і привіт здоровішому кишечнику з Polyflora A.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 60

Кількість на порцію / Ɨ

Пробіотична суміш 3 мільярди КУО / (Містить Bifidobacterium bifidus, Lactobacillus plantarum)‚ і Lactobacillus reuteri) Корінь лопуха (Arctium lappa) 100 мг / Екстракт кореня цикорію 4: 1 100 мг / (Cichorium intybus) Бульби топінамбура 100 мг / (геліантус бульбовий)

Ɨ - % добової норми. - Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, L-лейцин, цитрат магнію та діоксид кремнію.

Цей 100% вегетаріанський продукт не містить цукру, солі, глютену, пшениці, дріжджів, кукурудзи, сої, яєць або молочних продуктів, консервантів, барвників і ароматизаторів, а також штучних інгредієнтів.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Дозування

Приймайте по дві (2) капсули два (2) рази на день окремо від їжі як дієтичну добавку або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)