Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул

Код: 39058
Фото товару Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул
Фото складу Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул
Фото використання Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул
Основне фото товара Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул
(5)
1871 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Представляємо Genoma Security - революційну рослинну формулу, розроблену відомим лікарем Пітером ДАдамо. Наповнена силою пяти повністю натуральних інгредієнтів, ця неймовірна суміш майстерно створена для делікатного ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

D'Adamo Personalized Nutrition Андрографіс 60 капсул

Genoma Security, Андрографіс, 60 капсул

Опис

Представляємо Genoma Security - революційну рослинну формулу, розроблену відомим лікарем Пітером Д'Адамо. Наповнена силою п’яти повністю натуральних інгредієнтів, ця неймовірна суміш майстерно створена для делікатного посилення та зміцнення вашої імунної системи. Ідеально підходить для тих, хто шукає здоровий і збалансований спосіб життя, Genoma Security є найкращим рішенням для підтримки оптимального здоров’я.

Genoma Security включає такі традиційні засоби:

- Andrographis paniculata: протягом століть Andrographis відзначався як у стародавній, так і в племінній медицині за його дивовижну користь для здоров’я. Ця потужна трава широко відома в таких регіонах, як Індія, і, як відомо, посилює вроджену опірність нашого організму, а також підсилює наші природні захисні механізми. Не соромтеся досліджувати численні неймовірні переваги цього освяченого часом засобу! - Лимонник китайський: лимонник - потужна рослина в царині китайської медицини, покращує та зміцнює наші надниркові залози, покращуючи наше самопочуття на клітинному рівні. - Rhizoma Atractylodes Macrocephalae: досліджуйте цілющу силу Atractylodes, трави, яку практикуючі китайські лікарі цінували протягом століть. Згідно з давніми віруваннями, ця особлива трава діє на меридіани селезінки та шлунка, відновлюючи їх зсередини. Наповнений поживними речовинами та властивостями, що підвищують енергію, Atractylodes діє як природний тонізуючий засіб, допомагаючи організму регулювати кількість рідини, покращувати обмін речовин і підвищувати загальний життєвий тонус. Будьте готові відкрити для себе переваги цього потужного ботанічного засобу та підняти свій рівень енергії на новий рівень! - Scutellaria baicalensis (китайський шлемник): китайський шлемник може похвалитися багатою історією як ключовий гравець у традиційній китайській медицині. Як представник відомого сімейства м’яти, його переваги виходять далеко за межі простого свіжого дихання – протягом століть на нього покладалися для підтримки здорового травлення та імунної функції. Пориньте у світ природних засобів, і ви, можливо, дізнаєтесь про численні переваги цієї потужної трави. - Eleutherococcus senticosus (сибірський женьшень): ця чудодійна рослина, яка є корінною для багатьох культур у всьому світі, має силу сприяти всебічній і проактивній реакції на непередбачувані життєві стреси, що робить її ідеальним рішенням для тих, хто шукає ефективного та цілісного управління стресом.

Відчуйте силу унікальної суміші стародавніх трав, ретельно розробленої відомим доктором Д'Адамо. Ця ексклюзивна суміш, спочатку призначена для пацієнтів престижного Центру персоналізованої медицини у Вілтоні, штат Коннектикут, має потенціал відкрити абсолютно новий рівень оздоровлення. Готові відкрити для себе трансформаційні здібності цієї старовинної суміші?

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порцій в упаковці: 60

Кількість на порцію / Ɨ

Andrographis paniculata Herb 150 мг / Schisandra chinensis Плоди 100 мг / Atractylodis macrocephala Корінь 100 мг / Китайський екстракт кореня шлемника 50 мг / (з Scutellaria baicalensis) Eleutherococcus senticosus Корінь 50 мг /

Ɨ - % добової норми. - Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, L-лейцин, цитрат магнію та діоксид кремнію.

Цей 100% вегетаріанський продукт не містить цукру, солі, глютену, пшениці, дріжджів, кукурудзи, сої, яєць або молочних продуктів, консервантів, барвників і ароматизаторів, а також штучних інгредієнтів.

Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу два (2) рази на день як дієтичну добавку або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Андрографіс (Andrographis)