Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул

Код: 39060
Фото товару Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул
Фото складу Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул
Фото використання Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул
Основне фото товара Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул
(5)
2088 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Представляємо кардинальний момент у світі харчових добавок спеціально створений мультимінеральний потужний комплекс, ретельно розроблений для зміцнення ваших кісток і сприяння травленню відповідно до вашої групи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

D'Adamo Personalized Nutrition Мінерали 120 капсул

Phytocal Multimineral Type A, Мінерали, 120 капсул

Опис

Представляємо кардинальний момент у світі харчових добавок: спеціально створений мультимінеральний потужний комплекс, ретельно розроблений для зміцнення ваших кісток і сприяння травленню відповідно до вашої групи крові. Завдяки настою високо біодоступного кальцію з морських водоростей і додаткової підтримки поглинання ця добавка виходить за межі, щоб забезпечити максимальну ефективність. Не погоджуйтесь лише на будь-яку стару загальну мінеральну добавку – дайте своєму тілу персоналізований імпульс, якого воно заслуговує, за допомогою цього революційного продукту.

Відкрийте для себе цікавий зв’язок між вашою групою крові та тим, як ваше тіло переробляє все – від їжі до вітамінів. Ваша група крові впливає на ваші індивідуальні потреби в кофакторах і мікроелементах, що робить її життєво важливим чинником вашого загального здоров’я та самопочуття. Розуміння цього унікального зв’язку може допомогти вам приймати обґрунтовані рішення щодо того, що ви вносите у своє тіло, щоб ви могли оптимізувати своє самопочуття та процвітати.

Представляємо Phytocal A - революційну мультимінеральну добавку, розроблену з урахуванням групи крові. Ця інноваційна формула, розроблена доктором Пітером Д'Адамо, містить природний кальцій з морських водоростей Маерл для підтримки міцності кісток і покращення травлення. Завдяки унікальній суміші основних поживних речовин Phytocal A є ідеальним доповненням до будь-якої дієти для людей з групою крові А. Не погоджуйтеся на будь-яку добавку - виберіть Phytocal A і відчуйте потужні переваги на собі.

Відкрийте для себе секрет оптимального здоров’я кісток за допомогою унікального інгредієнта Phytocal A – морського кальцію на основі маерлу. Це природне джерело кальцію не має собі рівних у своїй здатності пристосовуватися до різних можливостей травлення кожної групи крові завдяки широкому діапазону буферизації. Отриманий виключно з невловимих водоростей маерл, які процвітають у віддалених водах біля південно-західного узбережжя Ірландії, не дивно, чому Phytocal A є улюбленою добавкою для тих, хто серйозно ставиться до підтримки свого загального благополуччя.

Розкрийте секрет абсолютно здорового ВАС за допомогою персоналізованого мультимінералу Phytocal A! Ця потужна добавка творить чудеса з вашим тілом, покращуючи ваше самопочуття багатьма способами. Будьте готові попрощатися з втомою, отупінням і загальним нездужанням і привіт відновленим, наповненим енергією ВАМ!

- Допомагає підтримувати здоровий травний тракт - Підтримує здорову функцію суглобів і зв'язок - Сприяє покращеному засвоєнню кальцію - Повністю натуральні інгредієнти

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 60

Кількість речовини у порції /

Вітамін A (ацетат) 4,98 мкг RAE / вітамін D (холекальциферол) 3,33 мкг / 16 кальцій 333,3 мг / 25 (екстракт морських водоростей, отриманий з Lithothamnium corallioides і Lithothamnium calcareum) магній (цитрат) 66,6 мг / 15 цинк (піколінат). ) 8 мг / 72 Селен (піколінат) 33 мкг / 60 Молібден (цитрат) 3,33 мкг / 7 Іпріфлавони 46,6 мг / Бетаїн HCI 33,3 мг / Трава хвоща польового (Equisetum arvense) 33,3 мг / Ліпаза (1‚000 Од/г) 20 мг / Корінь тирличу (Gentiana lutea) 6,6 мг / Бор (цитрат) 1,3 мг / Ванадій (цитрат) 16,6 мкг /

% добової норми. - Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, екстракт органічного рису, цитрат магнію, концентрат органічного рису та діоксид кремнію.

Цей продукт не містить кукурудзи, солі, дріжджів, глютену, молока та яєчних продуктів, цукру, крохмалю та консервантів.

Містить сою з соєвих іпріфлавонів.

Зроблено в США / GMP Assured

Дозування

Спосіб застосування: дві (2) капсули 2-3 рази на день під час їжі як дієтична добавка або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)