Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул

Код: 39390
Фото товару Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото складу Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото використання Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул
Основне фото товара Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул
(5)
1755 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Розавін це революційний адаптоген, який називають суперсилою трав 21 століття. Це допомагає вашому тілу справлятися з будь-якими формами стресу, емоційного чи фізичного. Скористайтеся його ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Ameriden Підтримка стресу 60 капсул

Ameriden, Rosavin, Підтримка стресу, 60 капсул

Опис

Розавін — це революційний адаптоген, який називають суперсилою трав 21 століття. Це допомагає вашому тілу справлятися з будь-якими формами стресу, емоційного чи фізичного. Скористайтеся його перевагами вже сьогодні, і дозвольте Rosavin привести вас до кращого здоров’я!

Розавін - це революційний продукт, отриманий з потужної сибірської родіоли рожевої. Вперше дебютувавши в 1998 році, з тих пір він був визнаний численними лікарями США і забезпечив підтримку більш ніж півстоліття клінічних досліджень по всій Європі та Росії!

Ви чули галас про Росавіна? Цей природний засіб швидко стає популярним для тих, хто хоче покращити психічне здоров’я, витривалість та енергію. Кожна капсула містить 3% розавіну та 1% салідрозиду - два біологічно важливі компоненти, які збираються лише після п'яти років росту коренів! Отримайте чистоту та краще загальне здоров’я з цим чудовим продуктом від Ameriden.

Після 35 років досліджень у Росії та скандинавських країнах родіола рожева визнана адаптогеном за її чудову здатність протистояти хімічним, біологічним і фізичним стресам. Вчені виявили, що він працює, запобігаючи виснаженню важливих нейромедіаторів мозку, спричиненому стресовими ситуаціями - потужний ефект, який зазвичай приписують бета-ендорфінам. Проте, на відміну від багатьох інших форм полегшення стресу чи втоми; Доведено, що родіола не тільки покращує когнітивні здібності, не викликаючи виснаження, але й нормалізує рівень дофаміну в центральній нервовій системі! Родіола чудово підтримує хімічний баланс нашого мозку, але вона не додасть додаткового стимулу, якщо все вже йде гладко.

Дослідження, проведені в Росії, показують, що рослинна добавка родіоли може бути потенційним засобом для лікування втоми, дратівливості та інших тривожних симптомів, пов’язаних із зниженням працездатності. Не тільки лікарі на нічному чергуванні, які приймали траву, покращили розумові здібності, але й студенти-медики також повідомили про підвищену концентрацію та кращі результати під час іспитів разом із покращеним емоційним благополуччям. Крім того, якість їхнього сну також покращилася при регулярному вживанні родіоли!

Родіола є бездоганним помічником для тих, хто бореться зі сном: вона не тільки сприяє спокійному сну, але й покращує настрій, зменшуючи напругу та тривогу, надаючи можливість процвітати, незважаючи на стресові умови.

Усі хочуть довіряти своїм брендам, і це не інакше, коли вибираєте щось для свого здоров’я. Ameriden став піонером на професійному ринку, представивши Rosavin у 1998 році - стандартизовану версію родіоли рожевої, яка з'явилася в Newsweek і Woman's World, а також була представлена ​​на Доктор Оз на Опри! Але що робить цей рослинний екстракт таким особливим? Що ж, дослідження показують, що його адаптогени збалансовують нейромедіатори в нашому мозку, що забезпечує не лише фізичні, а й емоційні переваги, такі як підвищення рівня лібідо!

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 60

Кількість речовини у порції /

RosaFactor 100 мг / Стандартизований 3% екстракт сибірської родіоли рожевої (з кореня). Містити розавін, каніфоль, розарин, салідрозид та всі необхідні активні речовини. (лише екстрагований водою та висушений заморожуванням)

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, рисовий порошок.

Безглютеновий / GMP / Веганський / Вегетаріанський / Зроблено в США.

Дозування

Для дорослих‚ як дієтична добавка‚ від 1 до 3 капсул на день до їди, запиваючи водою.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)