Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул

Код: 40170
Фото товару Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул
Фото складу Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул
Фото використання Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул
Основне фото товара Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул
(5)
6526 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Зміцніть імунітет за допомогою потужної капсули Noxylane4. Хоча ваша імунна система складна, її мета проста підтримувати ваш захист сильним. Ось тут на допомогу приходить Noxylane4 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Lane Innovative Підтримка імунітету 50 капсул

Noxylane 4 Double Strength, Підтримка імунітету, 50 капсул

Опис

Зміцніть імунітет за допомогою потужної капсули Noxylane4. Хоча ваша імунна система складна, її мета проста: підтримувати ваш захист сильним. Ось тут на допомогу приходить Noxylane4 Double Strength. Ця зручна таблетка спрямована на три важливі типи білих кров’яних тілець, включаючи клітини T, B і NK (природні кілери). Клітини NK щодня патрулюють ваше тіло з місією пошуку та знищення. Noxylane4 Double Strength відрізняється високою концентрацією арабіноксилану, екстракту ферменту з грибів шиітаке. Дослідження показали, що арабіноксилан може допомогти підтримувати захист ваших NK-клітин. При постійному застосуванні ви можете досягти міцної імунної відповіді та стати здоровішим.

Noxylane4 Double Strength від LaneInnovative може похвалитися потужною комбінацією двох ключових інгредієнтів: арабіноксилану та HAI. Арабіноксилан утворюється за допомогою екстракту ферменту з гриба шиітаке, який використовується для модифікації геміцелюлози рисових висівок. Водночас HAI — це амінокислотний екстракт, отриманий з японських морських водоростей, який, як було доведено, максимізує засвоєння. Відчуйте подвійну міцність звичайних капсул з кожною капсулою Noxylane4 Double Strength, яка містить таку ж кількість арабіноксилану, що й дві звичайні капсули. Livestrong з подвійною силою Noxylane4.

Щоб захистити себе від шкоди, потрібно більше, ніж просто триматися на відстані від інших. Ваша імунна система має ключ до захисту вашого організму, але вона може бути ослаблена стресом, віком та іншими факторами, які ви не можете контролювати. Саме тут на допомогу приходить Noxylane4. Науково доведено, що ця потужна добавка підтримує максимальну продуктивність вашої імунної системи, підвищуючи природний захист організму від хвороб. З Noxylane4 Regular або Double Strength ви можете бути впевнені у своїй здатності залишатися здоровими та сильними, незалежно від того, що кидає вам життя.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 25

Кількість речовини у порції /

Калорії 4 Загальний жир г / % Загальний вміст вуглеводів г / 1% Запатентована суміш арабіноксиланової сполуки 1000 мг / (рисові висівки та фермент міцелію гіфоміцетів з гриба шитаке) Екстракт амінокислоти HAI (з морських водоростей) мг /

Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота, діоксид кремнію, стеарат магнію, гідроксипропілметилцелюлоза та поліетиленгліколь.

Сертифікат GMP

Дозування

Щоденне оздоровлення: приймайте 1-2 капсули щодня.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Lane Innovative, Flora3, Пробіотики, 60 капсул
(5)
1906 грн
Доставлення
Lane Innovative, Toki Powder, Колаген, 180 г
(5)
5161 грн
Доставлення
Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
(5)
2064 грн
Доставлення