Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток

Код: 40173
Фото товару Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток
Фото складу Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток
Фото використання Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток
Основне фото товара Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток
(5)
1486 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
ТЕПЕР З БІЛЬШ АКТИВНИМ МАГНІЄМ!H2Go робить жорсткі проносні та клітковинні добавки застарілими.* - Допомагає підтримувати регулярність день за днем* - Унікальна ефективність - Ніжний, натуральнийПопрощайтеся ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Lane Innovative Проносний засіб 90 таблеток

Lane Innovative, H2Go, Проносний засіб, 90 таблеток

Опис

ТЕПЕР З БІЛЬШ АКТИВНИМ МАГНІЄМ!

H2Go робить жорсткі проносні та клітковинні добавки застарілими.* - Допомагає підтримувати регулярність день за днем* - Унікальна ефективність - Ніжний, натуральний

Попрощайтеся із запорами за допомогою H2Go, інноваційного рішення від LaneInnovative. Ця формула Active Magnesia втягує воду в товсту кишку, роблячи виведення легким і регулярним. Маючи лише дві невеликі, легкі для ковтання міні-таблетки на день, ви нарешті зможете позбутися від запорів. Не страждайте більше мовчки – спробуйте H2Go сьогодні.

Запор — це широко поширена проблема, яку люди часто уникають обговорювати, але вона вражає майже кожного в певний момент життя. У той час як деякі люди відчувають запор через основні захворювання, багато інших періодично борються з ним, і їм важко ігнорувати дискомфорт. Хоча клітковина та проносні засоби були популярними стратегіями боротьби з випадковими запорами, існує все більша альтернатива у вигляді натуральної мінеральної добавки H2Go*, яка може допомогти запобігти запорам. Візьміть під контроль здоров’я свого травлення та розгляньте це природне рішення.

Жорсткі проносні або клітковина – не найкраща відповідь

Не потрапте в шкідливе коло неправильного використання проносних засобів. Деякі проносні засоби штучно стимулюють товсту кишку, що призводить до небажаних і неприємних симптомів, таких як діарея, здуття живота та судоми. Надмірне вживання цих продуктів може викликати у вашому тілі йо-йо між запором і діареєю, що зрештою робить вашу товсту кишку залежною від проносних. Захистіть природну функцію товстої кишки та уникніть дискомфорту, вибравши безпечніше рішення.

Збільшення споживання клітковини не завжди може бути бездоганним рішенням для вашої травної системи. Як правило, клітковина функціонує, поглинаючи воду та додаючи об’єм товстій кишці, тому важливо збільшити споживання води під час прийому клітковини. На жаль, це може бути практично не для всіх, оскільки споживання занадто великої кількості клітковини може призвести до здуття живота та дискомфорту. Крім того, для роботи клітковини може знадобитися деякий час, що може бути серйозною проблемою для тих, хто страждає запорами. Крім усього цього, багато продуктів з клітковини мають неапетитний смак.

Секрет у... воді

Попрощайтеся із запорами, додавши вологи товстій кишці за допомогою H2Go. На відміну від інших звичайних добавок, які можуть викликати дискомфорт або мати неприємний присмак, H2Go – це міні-табулька, яку легко приймати, яка містить активну магнезію, високоефективну форму магнію. Цей активний інгредієнт є гіперосмотичним, тобто він притягує до чотирьох разів більше води, щоб пом’якшити стілець і зробити виведення комфортним і регулярним. H2Go працює як гігантська губка, щоб збільшити накопичення води в товстій кишці та сприяти здоровому виведенню. Виберіть H2Go і відчуйте полегшення від запору, як ніколи раніше.

Попрощайтеся з дискомфортом, спричиненим різкими проносними засобами та об’ємними волокнистими добавками з H2Go. Цей м’який розчин використовує силу води, щоб пом’якшити стілець і забезпечити регулярність, одночасно забезпечуючи ретельне очищення товстої кишки. Привітайтеся з більш злагодженою роботою травної системи з H2Go.

Ніжний і ефективний

Відчуйте найбільш продаване японське рішення для підтримки здорової системи травлення з H2Go. Дві міні-вкладки H2Go на день, яким довіряють тисячі людей у ​​Сполучених Штатах, можуть м’яко та поступово очистити вашу товсту кишку, вивести токсини та покращити регулярність. Попрощайтеся із запорами разом із H2Go.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 міні-вкладки. Порцій в упаковці: 45

Кількість на 2 міні-вкладки /

Магній (з оксиду магнію) 404 мг / 96%

Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій.

Інші інгредієнти: целюлозна камедь, целюлоза, кальцію стеарат, кремній, ментоловий ароматизатор.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------------------

Розмір порції: 5 міні-таб. Порцій в упаковці: 18

Кількість на 5 міні-вкладок /

Магній (з оксиду магнію) 1010 мг / 240%

Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій.

Інші інгредієнти: целюлозна камедь, целюлоза, кальцію стеарат, кремній, ментоловий ароматизатор.

Дозування

Нічне полегшення: прийміть 5 міні-таблеток з 8 унцій. води перед сном.

Для щоденної регулярності: приймайте 5 міні-таблеток по 8 унцій. води перед сном протягом 3 днів. Зменшіть споживання на 1 міні-таблетку щодня, поки не досягнете особистого рівня комфорту в 1-2 міні-таблетки щодня.

Очищення товстої кишки*: прийміть 5 міні-таблеток по 8 унцій. води перед сном протягом 7 днів поспіль.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Проносний засіб (Laxative)
Lane Innovative, Flora3, Пробіотики, 60 капсул
(5)
1906 грн.
Доставка
Lane Innovative, Toki Powder, Колаген, 180 г
(5)
5161 грн.
Доставка
Lane Innovative, Somni, Підтримка сну, 60 капсул
(5)
2064 грн.
Доставка