MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул

Код: 40276
Фото товару MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул
Фото складу MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул
Фото використання MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул
Основне фото товара MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул
(5)
1630 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Візьміть із собою цього важливого супутника, коли вирушаєте за кордон, щоб підтримати здоров’я свого кишечника. Ця повністю трав’яна суміш розроблена, щоб забезпечити спеціальну підтримку для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

MH Чорний Горіх 60 капсул

MH, Black Walnut Hull Complex, Чорний Горіх, 60 капсул

Опис

Візьміть із собою цього важливого супутника, коли вирушаєте за кордон, щоб підтримати здоров’я свого кишечника. Ця повністю трав’яна суміш розроблена, щоб забезпечити спеціальну підтримку для очищення та цілісності вашого кишечника. Ця унікальна та ефективна формула, що містить лушпиння вершкового та чорного горіхів, тонізує слизову оболонку кишечника, сприяючи здоровій імунній системі та кишковій флорі. Не дозволяйте проблемам з травленням зіпсувати вашу подорож — візьміть із собою цю надійну формулу для здорового кишечника в дорозі!

Формула містить низку трав, які допомагають очистити кишковий тракт: • Насіння папайї • Часник • Чорний горіх • Гвоздика • Пау д'Арко • Гарбуз • Насіння червиці

Насіння папайї широко використовуються в тропічних країнах для детоксикації.

Зробіть все гладко за допомогою Black Walnut і Wormseed! Обидві трави містять розчинні та нерозчинні волокна, які підтримують природну перистальтику вашого тіла та допомагають переміщати відходи через кишечник. Крім того, Wormseed є безпечною та ефективною альтернативою полину. Попрощайтеся з травним дискомфортом і здоров’я!

• М’яко видаліть травні накопичення завдяки природному вмісту танінів у Butternut • Отримайте повний спектр клітковини в зручній формі капсул • Отримайте користь від очищення без спазмів, ідеально підходить для програм голодування та очищення* • Насолоджуйтеся покращеним травленням для кращого загального здоров’я кишечника • Відновлення балансу ваш кишечник за допомогою цієї унікальної програми налаштування кишечника

Інгредієнт

Розмір порції: одна (1) вегетаріанська капсула

Кількість на порцію/ Запатентована суміш 655 мг/ * † Лушпиння чорного горіха (Juglans nigra)‚ Цибулина часнику (концентрат порошку) (Allium sativum)‚ Насіння папайї (carica papaya)‚ Кора Пау д'Арко (Tabebuia impetiginosa)‚ Насіння гарбуза (Cucurbita) pepo)‚ † Кора кореня горіха (Juglans cinerea)‚ Гвоздика (брунька квітки) (Caryophyllus aromaticus)‚ Деревна бетонія (трава) (Stachys officinalis) та епазот (ціла трава) (Chenopodium ambrosioides var. anthelminticum) *Денна норма не встановлена.

Інші інгредієнти: гіпромелоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза та лейцин.

† Містить деревні горіхи (чорний горіх і масляний горіх).

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте одну (1) капсулу під час кожного прийому їжі та перед сном, за бажанням. Пийте багато води. Дозування може бути збільшено за вказівкою лікаря. Наші продукти містять органічно вирощені трави, якщо вони доступні.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Чорний Горіх (Black Walnut)
MH, Vitamin D3 & K2, Вітаміни D3 K2, 90 таблеток
(4.9)
1043 грн.
У наявності