Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул

Код: 40319
Фото товару Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул
Фото складу Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул
Фото використання Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул
Основне фото товара Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул
(5)
1804 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
ЩО ТАКЕ ПРОЛІН? Відкрийте для себе амінокислоту, необхідну для виробництва колагену, відновлення тканин і загоєння ран. Пролін міститься переважно в м'ясі та синтезується в організмі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Montiff L-Пролін 100 капсул

Montiff, Pure L-Proline 500 mg, L-Пролін, 100 капсул

Опис

ЩО ТАКЕ ПРОЛІН? Відкрийте для себе амінокислоту, необхідну для виробництва колагену, відновлення тканин і загоєння ран. Пролін міститься переважно в м'ясі та синтезується в організмі з глутамату та орнітину. Це також сприяє здоров’ю суглобів, сухожиль і серцевого м’яза. Пролін відіграє важливу роль у покращенні тканин шкіри та запобіганні втраті колагену, що відбувається зі старінням. Крім того, він стимулює синтез ДНК і білка, особливо синтез білка в печінці. Розкрийте силу проліну для здоров’я та бадьорості.

ПРОЛІН ТА ЗДОРОВ'Я СУГЛОБІВ Здорові суглоби, зв'язки та сухожилля залежать від проліну - життєво важливої ​​амінокислоти, яка допомагає виробляти колаген і хрящі. Наше тіло складається з різних типів суглобів, таких як шарнірні, шарнірні, сідлоподібні та поворотні. Ці структури з’єднують кістки та захищені волокнистими зв’язками, які складаються з колагену. Тим часом зовнішня оболонка суглоба оточена капсулою, яка містить синовію, тонку мембрану, яка змащує суглоб. Хрящ, гнучка і гладка тканина, допомагає амортизувати кістки, зменшуючи тертя та удари. Остеоартрит, який зазвичай пов’язують із старінням, виникає через зношування суглобів і пошкодження вільними радикалами, що впливає на гладку оболонку кістки. Це погіршення спричиняє обмеження рухів і хворобливі симптоми, такі як скутість, набряк і біль. Включення L-проліну в такі добавки, як Montiff Joint-Eez, може допомогти у відновленні хряща та колагену. Однак сильно пошкоджені суглоби можуть потребувати додавання проліну.

ПРОЛІН І ШКІРА Чи знаєте ви, що шкіра є найбільшим органом тіла? Це правда! І якщо ви хочете, щоб він виглядав молодим і здоровим, вам потрібно знати про дві важливі амінокислоти, які називаються проліном і гідроксипроліном. Це будівельні блоки колагену, життєво важливого компонента тканин шкіри, який забезпечує еластичність і товщину. З віком наша шкіра втрачає колаген і стає тоншою, менш гнучкою та більш схильною до появи зморшок та інших ознак старіння. Але не переживай! Підтримуючи утворення нових клітин за допомогою таких важливих амінокислот, як пролін і гліцин, і підтримуючи шкіру змащеною водою та незамінними жирними кислотами, ви можете зберегти молоде сяйво. Щоб надати вашій шкірі необхідної сили, спробуйте Montiff Super EFA Plus з олією огуречника. Він наповнений незамінними жирними кислотами, які сприяють здоров’ю та текстурі шкіри.

ДОДАТКОВІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОЛІНУ • Пролін необхідний для підтримки ДНК і синтезу білка, і його низькі рівні можуть погіршити правильний синтез білка. • Низький рівень проліну може призвести до зменшення кількості печінкових полірибосом. • Пролін важливий для загоєння ран, і зниження синтезу білка спостерігалося у пацієнтів з опіками та травмами. • Зниження рівня проліну в сироватці крові було відмічено у бігунів на витривалість та інших осіб після тривалого тренування.

ПЕРЕВАГИ MONTIFF PURE L-PROLINE • Montiff постачає чистий L-пролін найвищої якості. • Для забезпечення оптимальної свіжості додаються осушувачі.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порцій в упаковці: 100

Сума на порцію:

L-пролін 500 мг

Інші інгредієнти: Желатин також може містити мікрокристалічну целюлозу та стеарат магнію.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до трьох (3) капсул на день або за рекомендацією лікаря. Використовувати як дієтичну добавку в звичайній програмі харчування. Цей продукт рекомендується вживати разом з вітамінами і мінералами.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Пролін (L-Proline)
Montiff, Pure GABA 500 mg, ГАМК, 100 капсул
(5)
1489 грн.
Доставка