Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул

Код: 40913
Фото товару Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото складу Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото використання Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул
Основне фото товара Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул
1466 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Quantum Liver, Energy Brain and Mood Support це передова дієтична добавка. Він містить 60 капсул на рослинній основі, які разом забезпечують комплексну підтримку життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quantum Nutrition Labs Підтримка стресу 60 капсул

Max Stress B Capsules, Підтримка стресу, 60 капсул

Опис

Quantum Liver, Energy Brain and Mood Support — це передова дієтична добавка. Він містить 60 капсул на рослинній основі, які разом забезпечують комплексну підтримку життєво важливих органів, рівня енергії та настрою .

Отримайте всі переваги 9 основних форм вітаміну B за допомогою цього повного комплексу, що дасть вам потужний імпульс для щоденного самопочуття. Ця чудова підтримка покращує ваш мозок, рівень енергії, здоров’я печінки та настрій. Подбайте про те, щоб кожен аспект себе відчував гостро! Освіжаюче занурене в ноти терпкого й гострого яблучного оцту, цей досвід обіцяє спокусити смакові рецептори.

Жінки, які збільшують споживання фолієвої кислоти, можуть допомогти запобігти ймовірності народження їхньої дитини з дефектом головного або спинного мозку. Однак важливо пам’ятати, що забагато ніколи не приносить користі; не більше 250% (1000 мкг) слід споживати щодня для оптимальної безпеки та захисту здоров’я.

КОМПЛЕКС ВІТАМІНІВ В ПОВНОГО СПЕКТРУ Вітаміни групи В є основоположними для ряду систем організму. Від підтримки здоров’я імунної та нервової системи до підтримки здоров’я шкіри та волосся, ця сім’я найважливіших вітамінів працює разом з організмом, регулюючи рівень енергетичного обміну, регулюючи баланс настрою за допомогою синтезу гормонів, а також вироблення червоних кров’яних тілець – усе це найважливіша діяльність, яка підтримує нас функціонує оптимально. Складаються з різних сполук групи В, ці вітаміни відіграють неоціненну роль у нашому загальному самопочутті. Досягніть оптимальних результатів харчування за допомогою Max Stress B Capsules, комплексної суміші дев’яти активних форм основних вітамінів групи B. Цей комплексний продукт створено з популярних джерел, включаючи фолат 5-MTHF, метилкобаламін В12 і фосфат рибофлавіну-5 для підтримки мозку, а також біотин і пантотенова кислота, що функціонують печінку, у збалансованому співвідношенні, що передається у середовище ферментованого яблучного оцту. Отримайте максимум від свого дієтичного харчування за допомогою цієї чудової командної роботи!

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / для дорослих і дітей від 4 років / для вагітних і годуючих

Тіамін (вітамін B1 у вигляді тіаміну HCl) 50 мг / 4‚167% / 3‚571% рибофлавін (вітамін B2) (у вигляді рибофлавін-5-фосфату) 10 мг / 769% / 625% ніацин (вітамін B3) (у вигляді ніацинаміду) 25 мг / 156% / 139% Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) 10 мг / 588% / 500% фолієвої кислоти (у вигляді 5-метилтетрагідрофолату) 665 мкг ДФЕ / 166% / 111% Вітамін B12 (у вигляді аденозилкобаламіну, метилкобаламіну) 400 мкг / 16‚667% / 14‚286% Біотин 300 мкг / 1‚000% / 857% Пантотенова кислота (вітамін B5 у вигляді d-пантотенату кальцію) 50 мг / 1‚000% / 714% Pro-Culture Support 590 мг / / Органічний рисовий концентрат‚ Органічний яблучний оцет

Денна норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: капсули рослинного походження (целюлоза, вода)

На рослинній основі | Сертифікований кошерний | Чистота перевірена | 9 активних форм вітаміну B | Фітокриміналістичний тест на домішки

Дозування

Приймати по 2 капсули щодня.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул
(5)
1735 грн
Доставлення
Quantum Nutrition Labs, Quantum Chlorella, Хлорела, 90 капсул
(5)
1520 грн
Доставлення