Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул

Код: 40918
Фото товару Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул
(5)
1694 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя свого травлення за допомогою вдосконалених ферментів, спеціально розроблених для розщеплення жирів, вуглеводів, білків, клітковини та молочних продуктів у шлунку. Розблокуйте ці необхідні поживні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quantum Nutrition Labs Ферменти 60 капсул

Quantum Nutrition Labs, Quantum Digest, Ферменти, 60 капсул

Опис

Підтримуйте здоров’я свого травлення за допомогою вдосконалених ферментів, спеціально розроблених для розщеплення жирів, вуглеводів, білків, клітковини та молочних продуктів у шлунку. Розблокуйте ці необхідні поживні речовини для максимального засвоєння!

Ви шукаєте найкращу підтримку травлення? Quantum Digest пропонує натуральне веганське рішення для зміцнення здоров’я кишечника. Його запатентована суміш поєднує потужні ферменти, які стимулюють хімічні реакції під час травлення та можуть допомогти полегшити дискомфорт, пов’язаний з дефіцитом ферментів, включаючи втому, незначний біль або примхливість. На додаток до цієї чистої формули, що не містить залишків розчинників, антибіотиків або цвілі, це безпечний і ефективний спосіб покращити ваше самопочуття!

Quantum Digest використовує силу травних ферментів для розщеплення та покращення засвоєння жирів, вуглеводів, білків, клітковини та молочних продуктів. Спеціально розроблена суміш Quantum Enzyme Blend, яка включає три різні класи: амілаза для вуглеводів; два типи протеаз плюс ліпаза для націлювання на білки та жир відповідно; Інвертаза та лактоза сприяють розщепленню цукру, що міститься в деяких продуктах, таких як фрукти/овочі; Целюлаза, що сприяє біодоступності поживних речовин з рослинних джерел. У цю унікальну суміш включено все, що потрібно людині, що дозволяє отримати більше від їжі!

Quantum Digest - ідеальне рішення для тих, хто хоче взяти здоров’я свого травлення у власні руки! Завдяки повністю натуральній веганській/вегетаріанській формулі ферментів ви можете бути впевнені, що ваше тіло отримає першокласну підтримку в розщепленні жирів і білків, а також вуглеводів і клітковини - без жодних сумнівних добавок. Після прийому їжі, багатої на варену їжу? Quantum Digest допоможе вам - просто додайте його до свого щоденного розпорядку та сприяйте оптимальному самопочуттю шлунково-кишкового тракту.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 60

Кількість на порцію / %DV

Суміш ферментів Quantum 258 мг / Ферменти амілази (5‚300 DU₁)‚ Ферменти діастази (152 DP)‚ Ферменти протеази (9‚000 HUT)‚ Ферменти протеази Opti-pH (2‚700 HUT)‚ Ферменти ліпази (810 LU)‚ Ферменти лактази (462 ALU)‚ Ферменти інвертази (1‚875 SU)‚ Ферменти целюлази (302 CU) Plant-Gest Support 170mg / Органічний ноні (фрукти) (Morinda citrifolia)‚ Пепсин (вегетаріанське джерело)‚ Органічний яблучний оцет

Денна цінність не встановлена

Інші інгредієнти: екстракт органічного рису, декстрин картоплі, декстрин тапіоки, капсула рослинного походження (целюлоза, вода)

Веганський

Дозування

Приймайте по 1 капсулі під час їжі 3 рази на день, бажано перед їжею.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Quantum Nutrition Labs, Quantum Turmeric, Куркума, 60 капсул
(5)
1169 грн
Доставлення
Quantum Nutrition Labs, Quantum Chlorella, Хлорела, 90 капсул
(5)
1484 грн
Доставлення