Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл

Код: 40990
Фото товару Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл
Фото складу Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл
Фото використання Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл
Основне фото товара Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл
(5)
2383 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Відчуйте максимальну детоксикацію з ACZ Nano Zeolite Extra Strength. Ця потужна формула підтримує природний процес детоксикації вашого організму, сприяючи загальному здоров’ю та благополуччю.Рекомендований провідними медичними ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Results RNA Зеоліт Цеоліт 60 мл

Results RNA, ACZ Nano Zeolite, Зеоліт Цеоліт, 60 мл

Опис

Відчуйте максимальну детоксикацію з ACZ Nano Zeolite Extra Strength. Ця потужна формула підтримує природний процес детоксикації вашого організму, сприяючи загальному здоров’ю та благополуччю.

Рекомендований провідними медичними працівниками в усьому світі, ACZ Nano Extra Strength є найкращим вибором для системної детоксикації. Його легко приймати і неймовірно ефективно.

Революційна нанотехнологія виділяє ACZ Nano Extra Strength серед інших. На відміну від інших формул цеоліту, ці кристали існують у межах нанорозміру, що підтверджено SEM-аналізом. Не погоджуйтеся на більші частинки, які містяться в конкуруючих продуктах, коли ви можете насолоджуватися перевагами цих маленьких, але потужних кристалів наноцеоліту.

Усі продукти: • Без ГМО • Без глютену • Без молочних продуктів • Веганські

Революційний інтраоральний спрей. Представляємо ACZ Nano Extra Strength - найкращий засіб для детоксикації у зручному форматі спрею.

Неперевершена ефективність На відміну від інших цеолітових продуктів, ACZ Nano Extra Strength пропонує приголомшливі 1000 наночастинок цеоліту на кожну мікронізовану частинку цеоліту. Це призводить до неймовірного збільшення площі поверхні в мільйони разів, що забезпечує виняткові адсорбційні можливості та забезпечує неперевершені результати.

Оптимальне рішення Для найкращих результатів додайте ACZ Nano Zeolite Extra Strength, ACS 200 Silver Extra Strength і ACG Glutathione Extra Strength у свій розпорядок дня. Ці потужні добавки зміцнять вашу імунну відповідь і підтримають природні процеси детоксикації.

Удосконалена клітинна технологія • Удосконалена клітинна технологія – передає силу кожного інгредієнта найбільш ефективним способом; сприяє швидкому всмоктуванню • Відсутність побічних ефектів – відсутність шлунково-кишкового дискомфорту • Внутрішньоротове введення спрею – висока комплаєнс пацієнта • Підтримуюче застосування – можна приймати щодня для профілактики та підтримки

Чистота та якість гарантовані. Відчуйте силу ACZ Nano Zeolite Extra Strength - дієтичної добавки, виготовленої за найвищими стандартами якості. Цей вдосконалений процес виробництва відповідає суворим рекомендаціям FDA cGMP, що забезпечує чистоту та ефективність. Без консервантів, спирту чи штучних барвників довіртеся первозданній природі ACZ Nano Zeolite Extra Strength для свого оздоровчого шляху.

Інгредієнт

Розмір порції: 12 спреїв (2 мл/0,07 рідкої унції) Порцій в упаковці: прибл. 30

Сума на порцію /

Запатентована суміш 7300 мкг / † активований субмікронізований цеоліт

†Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: ультрачиста деіонізована вода.

Сертифікат GMP. Зроблено в США. Без ГМО Без глютену Безмолочний Веганський

Не містить консервантів • без спирту • без штучних барвників.

Дозування

• Струсіть пляшку перед використанням. • Стандартна доза: приймайте 6 спреїв всередину двічі на день. • Вища доза: приймайте 12 спреїв всередину двічі на день. • Розпиліть і проковтніть. Ви можете негайно приймати інші формули Result RNA. • Не їжте і не пийте протягом 2 хвилин після. • Залишайтеся достатньою гідратацією під час прийому ACZ nano. • Приймайте двічі на день, щоб підтримувати оптимальне здоров’я.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цеоліт (Zeolite)