Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул

Код: 41136
Фото товару Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул
Фото складу Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул
Фото використання Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул
Основне фото товара Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул
2865 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Представляємо капсули Smidge Kakadu Plum найкраще джерело природного вітаміну С. Виготовлені з крихітного фрукта з чарівною назвою, ці капсули містять лише цей потужний антиоксидант. Відкрийте для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Smidge Вітамін C 60 капсул

Smidge, Kakadu Plum, Вітамін C, 60 капсул

Опис

Представляємо капсули Smidge Kakadu Plum: найкраще джерело природного вітаміну С. Виготовлені з крихітного фрукта з чарівною назвою, ці капсули містять лише цей потужний антиоксидант.

Відкрийте для себе справжній смак Австралії в цій харчовій добавці преміум-класу, зібраної вручну. Зроблений з любов’ю невеликими партіями, він на 100% австралійський і готовий живити ваше тіло. Відчуйте смак пуху з кожною порцією.

Відчуйте чистоту добавки Smidge's Kakadu Plum. Ця добавка, виготовлена ​​зі свіжого пюре, зберігає природний вітамін С у фруктах за допомогою унікальної технології сушіння за допомогою рефракційного вікна. На відміну від жорстких синтетичних альтернатив, Smidge дозволяє вашому організму повністю засвоювати та використовувати вітамін С, не викликаючи запалення кишечника чи сечовивідних шляхів.

Відкрийте для себе переваги цих капсул зі сливою Какаду – ідеальний вибір для тих, хто має чутливу травну систему. Не містять алергенів і добавок, ці капсули відповідають різноманітним дієтичним протоколам. Попрощайтеся з синтетичним вітаміном С за допомогою цієї природної добавки, уникаючи дисбалансу поживних речовин і небажаних побічних ефектів.

Розкриття правди про аскорбінову кислоту в харчових добавках вітаміну С. Багато добавок стверджують, що вони «на харчовій основі», але таємно включають збагачену аскорбінову кислоту, не згадувану на етикетці. Наприклад, у порошку ацероли, рекламованому через високий вміст вітаміну С, природний вітамін С часто руйнується під час виробництва, а потім додається аскорбінова кислота. Нехай вас не обманюють заяви про «повністю натуральний порошок ацероли» – до 100% вітаміну С насправді може бути збагачено аскорбіновою кислотою.

Підвищте рівень вітаміну С за допомогою однієї порції сливи Smidge Kakadu Plum, яка містить майже 75% вашої добової норми! Отримайте всю природну користь у цій свіжій добавці.

Чистий, справжній харчовий вітамін С зі сливи Какаду Найвище природне джерело вітаміну С Без наповнювачів та аскорбінової кислоти Без ГМО Без поширених алергенів Підтримує імунітет, шкіру та клітини

Інгредієнт

Дозування

Почніть з 1 капсули щодня під час їжі. Потім прийміть дві капсули разом‚ або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Smidge, Digestive Enzymes, Ферменти, 120 капсул
(5)
2489 грн
Доставлення
Smidge, HCI + Enzymes, Ферменти, 120 капсул
(5)
2489 грн
Доставлення
Smidge, Yeastbiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3134 грн
Доставлення