True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул

Код: 41356
Фото товару True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул
Фото складу True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул
Фото використання True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул
Основне фото товара True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул
(5)
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Myco-Renew Blend Грибні добавки для щоденної підтримки імунітету 1 г щодня для підтримки здорової імунної системи Містить 6 різних видів грибів Рейші, Левова грива, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Гриби 60 капсул

True Grace, Organic Myco-Renew Blend, Гриби, 60 капсул

Опис

Myco-Renew Blend Грибні добавки для щоденної підтримки імунітету

1 г щодня для підтримки здорової імунної системи Містить 6 різних видів грибів: Рейші, Левова грива, Хвіст індички, Чага, Майтаке та Шиітаке Широкий спектр міконутрієнтів підтримує життєву силу, ясність розуму, довголіття тощо 250 мг бета-глюканів у кожній порції для підтримки імунітету Без злаків, крохмалю та наповнювачів Сертифікована USDA органічна суміш екстракту грибів із плодових тіл Гриби вирощуються на їхньому природному харчовому джерелі та збираються вручну на піку свого розвитку

Справжня різниця

Відчуйте силу грибних екстрактів повного спектру True Grace. Ці екстракти ретельно готуються з використанням органічних грибів Міністерства сільського господарства США, отриманих з їх природного харчового джерела. Кожен гриб збирається вручну в його розквіті, що забезпечує найвищу якість. Завдяки цьому суворому процесу екстракції гарячою водою ми гарантуємо оптимальний рівень активних сполук у кожному екстракті. Розкрийте справжній потенціал грибів із True Grace.

Вся їх грибна продукція:

містить гарантовано 250 мг бета-глюканів на порцію має додаткові активні сполуки, специфічні для кожного виду грибів перевірено на ідентичність, чистоту та ефективність третьою стороною, Alkemist Labs

Чому плодові тіла?

Відчуйте справжню силу грибів із грибними екстрактами True Grace. Гриби витягують із найпотужніших частин — «плодового тіла», включаючи ніжку, зябра та капелюшок. Ці частини містять більш високий рівень активних сполук, таких як бета-глюкани, порівняно з коренеподібними нитками, відомими як «міцелій».

Бета-глюкани - особливі полісахариди, які складають 50% клітинних стінок грибів. Коли ви споживаєте ці екстракти, ці бета-глюкани зв’язуються з рецепторами у вашому тонкому кишечнику, активуючи шляхи, які забезпечують загальну імунну підтримку. Відкрийте для себе природний стимул, який необхідний вашій імунній системі, завдяки екстрактам грибів True Grace.

Справжня прозорість

Ви, напевно, бачили різноманітні види грибної продукції. Багато з них можуть похвалитися великою кількістю видів грибів, про деякі з яких ви навіть не чули. Але чи пропонують вони прозорість?

Справжня благодать робить.

Почнемо з того, як отримують гриби.

Відкрийте справжню силу грибів із True Grace. Ми пишаємося тим, що використовуємо лише найкращі сертифіковані органічні гриби Міністерства сільського господарства США, які вирощуються на фермі. Ці гриби ретельно вирощують на природному світлі та свіжому повітрі, доки вони не досягнуть максимальної поживної цінності. Нас відрізняє те, що ці гриби культивуються на їх улюблених природних джерелах їжі, таких як тирса та колоди.

Як і в природі, гриби процвітають на поверхнях, таких як гнила деревина та живі дерева. Деревина забезпечує сировину, яку гриби перетворюють на сполуки, що підтримують здоров’я. Ця суміш Myco-Renew покладається на цю природну основу для отримання значних кількостей цих сполук.

На відміну від інших добавок на ринку, ці гриби не вирощуються в лабораторії. Ми гарантуємо, що ці гриби досягають повної зрілості та максимальної щільності поживних речовин перед збиранням їхніх плодових тіл. Ми ніколи не використовуємо міцелій, лише насичену поживними речовинами частину гриба.

Щоб гарантувати якість цих екстрактів, ми перевіряємо ці зібрані гриби на будь-який можливий хімічний дрейф або забруднення. Лише після цього ретельного тестування ми приступаємо до процесу екстрагування гарячою водою, який створює ці високоякісні екстракти.

Ми віримо в прозорість усього процесу. Співпрацюючи з Alkemist Labs, незалежною та акредитованою ботанічною випробувальною лабораторією, ми перевіряємо чистоту, ефективність та ідентичність цих екстрактів грибів. Ось чому ці пляшки мають символ «Alkemist Assured». Це означає, що ці грибні екстракти були науково перевірені, що гарантує, що ви отримуєте саме те, що вказано на етикетці.

Довіряйте Справжній Благодаті. Кожна партія цього екстракту органічних грибів Fruiting Body Myco-Renew проходить суворе тестування провідною незалежною лабораторією. Відчуйте впевненість і відчуйте справжні переваги цих преміальних екстрактів грибів. З True Grace ви можете бути впевнені в продукті, який приймаєте. Це справжня прозорість.

Ключові інгредієнти

Рейші підтримує здоров’я імунітету, щоденний баланс і довголіття Левова грива підтримує здоров’я мозку, нервів і когнітивні функції. Хвіст індички підтримує здоров’я імунітету та довголіття. Чага підтримує здорове травлення та загальний імунітет. Майтаке підтримує здоров’я імунітету та бадьорість. Шиітаке підтримує здоровий рівень енергії та здоров’я серцево-судинної системи.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 30

Кількість речовини у порції /

Суміш органічних грибів (екстракти плодових тіл) 1 г / + органічний екстракт чаги (Inonotus obliquus), екстракт склероціуму, органічний екстракт гриба левової гриви (Hericium erinaceaus), органічний екстракт гриба майтаке (Grifola frondosa), органічний екстракт гриба Рейші (Ganoderma lucidum), органічний Екстракт гриба шиітаке (Letinula edodes), органічний екстракт гриба шиітаке (Letinula edodes), органічний гриб індичого хвоста (екстракт лишаю (Trametes versicolor (Coriolus)) Бета-глюкани 250 мг / +

Відбір гарячої води + добова норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: органічний пулулан (рослинні капсули)‚ очищена вода.

БЕЗ ГМО Перевірено / Міністерство сільського господарства США / USDA Organic / Якість перевірена сторонніми організаціями / Веганський / Без сої / Без глютену / Без молочних продуктів / Без зерна / Без крохмалю / Без наповнювача

Дозування

Дорослі приймають по дві капсули в день.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби (Mushroom Supplement)
True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick п...
(5)
1749 грн
Доставлення