True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Код: 41359
Фото товару True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
Фото складу True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
Фото використання True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
Основне фото товара True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
(5)
2169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Підтримка травлення та імунітету 90 мільярдів КУО під час виробництва 12 кількісно визначених і перевірених ДНК пробіотичних культур для підтримки здоровя травлення та імунітету ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Пробіотики 30 капсул

True Grace, One Daily Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Підтримка травлення та імунітету:

90 мільярдів КУО під час виробництва 12 кількісно визначених і перевірених ДНК пробіотичних культур для підтримки здоров’я травлення та імунітету Пребіотична клітковина для підтримки корисних бактерій Запатентовані капсули DRCaps дозволяють пробіотикам виживати Запатентована стійка до зберігання пляшка CSP захищає пробіотики від вологи, світла та кисню

Справжня різниця

Відчуйте силу пробіотиків True Grace. Ретельно підібрані сорти, вміло змішані в точних співвідношеннях для отримання оптимальних результатів. Тут немає секретів - ми з гордістю демонструємо ці формули прямо на етикетці. І не забувайте про додаткову кількість пребіотичної клітковини. Відкрийте справжній потенціал пробіотиків разом із True Grace.

З пробіотиками True Grace ви отримуєте:

перша справді прозора пробіотична етикетка, яка показує точний відсоток кожного перевіреного ДНК штаму в 90 мільярдах КУО^ запатентовані вегетаріанські капсули DRcaps, які забезпечують захист від шлункової кислоти, дозволяючи пробіотикам перетравлюватися та досягати кишкового тракту запатентований CSP пляшка, яка захищає пробіотичні культури від вологи, світла та кисню, подовжуючи термін зберігання та забезпечуючи стабільність продукту

Справжня прозорість

Дізнайтеся правду про пробіотичні продукти – ті, які справді допомагають. Попрощайтеся з нечіткими заявами та привітайте абсолютну прозорість.

«Але ми робимо».

Щоб зрозуміти, чому вони пов’язані з прозорістю, вам потрібно зрозуміти, що таке пробіотики та як вони класифікуються та підраховуються.

Пробіотики — це живі мікроорганізми, споживання яких має користь для здоров’я. Пробіотики вимірюються в «колонієутворюючих одиницях» (КУО). Назви пробіотиків складаються з трьох частин, завжди в одному порядку: рід, потім вид, потім штам. (Наприклад, Bifidobacterium bifidum Rosell - 71 часто скорочується як B. bifidum Rosell - 71.) Різні пробіотичні штами пропонують різні переваги. Ці переваги залежать від дози.

Важливо знати конкретні штами пробіотиків і дози, які ви отримуєте.

Відкрийте для себе справжню витонченість сертифікації автентичності Purity-IQ. Цей пробіотик One Daily проходить суворе тестування незалежною сторонньою лабораторією для забезпечення узгодженості та перевірки натуральних інгредієнтів.

У True Grace ми ретельно відібрали найбільш досліджені пробіотичні штами, включивши їх у продукти в ефективних дозах, підтверджених клінічними дослідженнями. Як ти можеш бути впевнений? Просто подивіться на етикетку. Кожен пробіотичний штам чітко вказано, а також його відсотковий внесок у загальну кількість КУО. (На момент виробництва загальна кількість КУО становить 90 мільярдів, з гарантованими 30 мільярдами КУО наприкінці терміну придатності.)

Щоб забезпечити вам ще більшу впевненість, ми використовуємо тестування ДНК, щоб підтвердити присутність усіх 12 пробіотичних штамів у кожній партії, яку ми виробляємо.

Хоча інші продукти можуть похвалитися більшою кількістю КУО або довшими списками штамів, без прозорості та тестування ви не можете бути впевнені щодо їх якості чи ефективності.

З True Grace ви можете довіряти продукту, який приймаєте.

Ключові інгредієнти: травна та імунна суміш Ці пробіотики True Grace містять клінічно вивчені штами у перевірених дозах.

L. rhamnosus GG є найбільш вивченим видом пробіотиків у світі, який підтримує здоров’я дихальних шляхів, кишечника та загального травлення. B. bifidum Rosell-71 підтримує цілісність кишкового бар’єру та здорову імунну систему. L. paracasei Rosell-215 сприяє регулярному випорожненню, в тому числі під час курсу антибіотиків.

Пребіотична клітковина

Зміцнення травної системи: відкрийте для себе силу пребіотиків і пробіотиків

Розкрийте потенціал свого кишечника за допомогою пребіотиків і пробіотиків. Наповнюйте своє тіло поживними речовинами, необхідними для процвітаючої травної системи.

Розкриття справжньої благодаті: ніжна та ефективна пребіотична клітковина

Відчуйте переваги клітковини акації - природного та м’якого рішення для покращення здоров’я травної системи. Довіртеся True Grace для м’якого та ефективного підходу до підтримки вашого кишечника.

зроблено виробником. ^ На момент виготовлення

Інгредієнт

Дозування

Одна капсула на день для дітей віком від 12 років. Можна приймати будь-коли, навіть натщесерце.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick п...
(5)
1749 грн
Доставлення