True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул

Код: 41360
Фото товару True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул
Фото складу True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул
Фото використання True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул
Основне фото товара True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул
(5)
2011 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Добавки з грибів рейші для щоденного балансу та довголіття*• 1 г щодня підтримує здорове старіння* • Традиційно використовується для підтримки імунного здоров’я, життєздатності та довголіття* ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Гриби Рейши 60 капсул

True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул

Опис

Добавки з грибів рейші для щоденного балансу та довголіття*

• 1 г щодня підтримує здорове старіння* • Традиційно використовується для підтримки імунного здоров’я, життєздатності та довголіття* • 250 мг бета-глюканів у кожній порції для підтримки імунітету* • Без зерна, крохмалю чи наповнювачів • Сертифікований USDA Органічний екстракт плодового тіла гриба • Гриби вирощуються на їхньому природному харчовому джерелі та збираються вручну на піку свого розвитку

Справжня різниця

Відчуйте справжню силу природи з екстрактами грибів повного спектру True Grace. Ці екстракти ретельно створені з граничним наміром і турботою. Ми ретельно відбираємо сертифіковані органічні гриби Міністерства сільського господарства США та вирощуємо їх на природному харчовому джерелі. Коли вони досягають свого піку, ми вручну збираємо ці дорогоцінні гриби. Щоб забезпечити найвищу якість, ці гриби проходять ретельний процес екстракції гарячою водою, що гарантує оптимальний рівень активних сполук. Відчуйте справжню сутність грибів із True Grace.

Усі екстракти грибів:

• містить гарантовано 250 мг бета-глюканів на порцію* • має додаткові активні сполуки, специфічні для кожного виду грибів* • перевірено на ідентичність, чистоту та ефективність третьою стороною, Alkemist Labs

Чому плодові тіла?

Відчуйте справжню благодать з цими екстрактами органічних грибів

Відкрийте для себе силу грибних екстрактів True Grace, зібраних із найважливіших частин гриба. Ми зосереджуємося на «плодовому тілі» - ніжці, зябрах і капелюшку, які містять потужні активні сполуки, включаючи бета-глюкани, необхідні для підтримки імунітету.

Розкриття справжньої прозорості

Не погоджуйтеся на сумнівні грибні продукти. У True Grace ми віримо в повну прозорість, починаючи з джерела походження цих грибів.

Ці органічні гриби, сертифіковані Міністерством сільського господарства США, вирощуються на фермі в умовах природного світла та свіжого повітря, доки вони не досягнуть максимальної поживної цінності. І вгадайте що? Ці гриби Рейші ростуть на дерев'яних колодах, як і в природі.

Тут немає грибів, вирощених у лабораторії

На відміну від інших добавок, ми ніколи не використовуємо гриби, вирощені в лабораторії. Цим грибам бракує зрілості та щільності поживних речовин, що робить їх неякісними для екстракції. У True Grace ми використовуємо лише насичене поживними речовинами плодове тіло гриба, забезпечуючи оптимальну автентичність та ефективність.

Гарантія якості з Alkemist Labs

Ми серйозно ставимося до чистоти, ефективності та ідентичності цих екстрактів грибів. Ось чому ми співпрацюємо з Alkemist Labs, незалежною та акредитованою лабораторією ботанічних випробувань. Кожна партія органічних екстрактів грибів True Grace проходить ретельне тестування, що дає вам спокій, що ви отримуєте саме те, що вказано на етикетці.

Відчуйте справжню впевненість

З True Grace ви можете бути впевнені, що отримуєте високоякісний продукт, який виконує свої обіцянки. Попрощайтеся з невизначеністю та прийміть справжню прозорість цих органічних екстрактів грибів.

Ключові інгредієнти

Розкрийте секрет зміцнення імунної системи та здоровішого старіння за допомогою Рейші, шанованого дива природи з Азії. Відкрийте для себе його неперевершену здатність підвищувати життєвий тонус, сприяти довголіттю та покращувати загальне самопочуття. Відчуйте надзвичайні переваги Рейші та наповніть своє тіло новою енергією. Приєднуйтеся до незліченних людей, які стали свідками виняткового впливу Рейші на їхнє імунне здоров’я. Відкрийте силу Рейші та живіть своїм найкращим життям.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Органічний екстракт гриба Рейші (Ganoderma lucidum) 1 г / + Бета-глюкани 250 мг / +

Відбір гарячої води + добова норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: органічний пулулан (рослинні капсули)‚ очищена вода.

Міністерство сільського господарства США / Міністерство сільського господарства США / БЕЗ ГМО Перевірено / Якість перевірена сторонніми організаціями / Веганська / Без сої / Без глютену / Без молочних продуктів / Без зерна / Без крохмалю / Без наповнювача

Дозування

Дорослі приймають по дві капсули в день.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Рейши (Reishi Mushrooms)
True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick п...
(5)
1749 грн
Доставлення