Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г

Код: 45259
Фото товару Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г
Фото складу Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г
Фото використання Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г
Основне фото товара Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г
(5)
1215 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Чудовий смак. Натуральний заспокійливий напій. Нова шипуча суміш. Насичений магнієм мінеральний комплекс. Розчиняється в холодній воді без змішування. Харчова добавка. The Fizz IZ Better Magnesium FIZZ містить оптимальну кількість добової норми магнію ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.55 кг

Natural Balance Магній 492 г

Natural Balance, Magnesium Fizz Cherry, Магній, 492 г

Опис

The Fizz IZ Better 

Magnesium FIZZ містить оптимальну кількість добової норми магнію в поєднанні з декількома іншими важливими вітамінами та мінералами для забезпечення багатої магнієм комплексної формули. Наша унікальна шипуча суміш повністю розчиняється у воді без змішування для отримання смачного напою, який легко приймати. При прийомі згідно з інструкцією Magnesium FIZZ забезпечує 4-6-тижневий запас до 700 мг магнію на день, а також кілька інших необхідних вітамінів. і мінерали, включаючи вітаміни групи В, біотин, вітамін С, хром, селен, калій, цинк і марганець.

Ти знав?

Магній виконує багато функцій в організмі людини. У здоров'ї кісток він відіграє важливу роль у структурній цілісності кістки. Магній бере участь у понад 300 фундаментальних клітинних реакціях, що залежать від життя. Вітамін В5 життєво важливий для здоров’я нервової системи та відіграє багато інших ролей у підтримці здоров’я. Вітамін B6 також життєво важливий для здорової нервової системи та сприяє засвоєнню магнію. Вітамін С необхідний для росту і відновлення тканин. Він необхідний для загоєння ран, а також для відновлення та підтримки хрящів, кісток і зубів. Вітамін С також покращує засвоєння магнію. Калій є важливим мінералом для підтримки рН-балансу крові, водно-водного балансу в організмі, а також для правильної роботи нервів і м’язів. Селен є мінералом і антиоксидантом з багатьма функціями, включаючи захист від пошкодження вільними радикалами. Марганець є ще одним важливим мінералом, необхідним для формування здорової шкіри, кісток і хрящів. Цинк є важливим мінералом, який міститься майже в кожній клітині. Він стимулює активність приблизно 100 ферментів. Фолієва кислота є членом сімейства вітамінів B, який допомагає виробляти та підтримувати нові клітини. Фолієва кислота необхідна для створення ДНК і РНК, будівельних блоків клітин. Біотин є ще одним членом сімейства вітамінів групи В, який допомагає організму метаболізувати білки, жири та вуглеводи з їжі. Хром — мікроелемент, необхідний організму для нормального росту та здоров’я. Хром допомагає організму правильно використовувати цукор. Він також необхідний для розщеплення білків і жирів.

Регулярні фізичні вправи та здорове харчування з достатньою кількістю кальцію можуть допомогти підтримувати хороше здоров’я кісток і можуть зменшити ризик розвитку остеопорозу в подальшому житті.

Використання

Використовуйте одну (1) мірну ложку, до двох (2) мірних ложок або за вказівкою лікаря. Розчинити у восьми (8) або більше унціях води, гарячої чи холодної. Рідини можна використовувати менше або більше в залежності від індивідуальних смакових уподобань. Перед споживанням зачекайте 60 секунд, щоб інгредієнти повністю розчинилися.

Композиція

Лимонна кислота, яблучна кислота, винна кислота, фруктоза, бікарбонат калію, бікарбонат натрію, натуральний ароматизатор, стевія.

Склад:
Розмір порції: 2 мірні ложки (16,4 г / приблизно 0,3 унції) / становить 8 фл. унція підготовлений)
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Калорії16
Загальний вміст вуглеводів4 г%†
цукри4 г*
Доданий цукор4 г
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)600 мг667%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCL)2 мг118%
Фолат (як фолієва кислота)100 мкг25%
біотин100 мкг333%
Вітамін В5 (як пантотенат кальцію)4 мг function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback !== null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)