Nature's Secret, Super Cleanse 200, Детокс, 200 таблеток

Код: 5109
Основне фото товара Nature's Secret, Super Cleanse 200, Детокс, 200 таблеток
(5)
1273 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 13.07.2024, без передоплати
Оригінальне повне очищення організму з цільних трав. Живить, стимулює та очищає товсту кишку. Додаткова міцність, але дбайлива для вашої системи. 14 Трави та підтримка пробіотиків. Економний розмір. Харчова добавка. Якість перевірена. Ми ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.3 кг

Nature's Secret Детокс 200 таблеток

Nature's Secret, Super Cleanse 200, Детокс, 200 таблеток

Опис

Ми живемо в надзвичайно токсичному світі, який може перевантажити систему детоксикації організму. Вжиття профілактичних заходів для виведення токсинів з організму може допомогти зменшити загальний токсичний тягар і покращити здоров’я та благополуччя всього організму.

Super Cleanse розроблено спеціально для глибокого внутрішнього очищення. Ця запатентована суміш інгредієнтів розроблена для живлення, стимулювання та очищення нижніх відділів кишкового тракту для підтримки природного процесу детоксикації організму. Більше, ніж проста формула очищення, Super Cleanse може допомогти вивести токсини з кишкового тракту, одночасно покращуючи здоров’я товстої кишки та функцію травлення в цілому.

Візьміть під контроль своє здоров'я

Відчуйте оздоровлення всього тіла...

Детоксикація Очищення Відновлення

Хто секрет природи?

У Nature's Secret ми віримо, що загальне здоров'я організму є ключем до загального здоров'я. Загальноприйнятий підхід до здоров’я розглядає тіло як набір окремих частин, кожна з яких потребує окремого лікування. Подивіться, як організована наша медична система – від кардіологів до дерматологів, у нас є лікар майже для кожної частини тіла. Але природа має добре збережену таємницю... між жодною з наших систем немає жодного поділу. Вони вигадливо з’єднані в блискучому танці, який може організувати тільки природа. У Nature's Secret ми розробляємо наші продукти, використовуючи цю філософію всього тіла.

Використання

(Дорослий) Почніть з однієї (1) таблетки вранці та однієї (1) таблетки ввечері. Збільште споживання на одну (1) таблетку через день, поки не досягнете 2-3 сформованих випорожнень на день. Не перевищуйте три (3) таблетки двічі на день. Як тільки ви знайдете правильну кількість таблеток, ви можете продовжувати приймати цю кількість для посиленого внутрішнього очищення протягом 30 днів. Не перевищуйте 30 днів безперервного використання цього продукту. Вживайте лише стільки продукту, скільки необхідно для досягнення 2-3 хороших випорожнень на день. Випивайте від 8 до 10 склянок води на день.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, гідроксипропілцелюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію, гуміарабік, натрію карбоксиметилцелюлоза, декстрин, декстроза, соєвий лецитин і цитрат натрію.

Містить: молочні продукти, сою

Без штучних барвників і консервантів

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порція в контейнері: 200
Кількість речовини у порції% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)70 мг7%
Запатентована суміш порошок Cascara Sagrada (кора), порошок фенхелю (насіння), порошок солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь), порошок імбиру (корінь), порошок ірландського моху (Chondrus crispus) (лист), порошок в’яза (кора), барбарис порошок (кора, корінь), порошок Cayenne (фрукти), порошок Chlorella, Lactobacillus acidophilus, порошок алтея (корінь), порошок червоної малини (Rubus idaeus) (листя), порошок Triphala (порошок Amla (фрукти), порошок Belleric Myrobalan (фрукти) ), Chebulic Myrobalan порошок (фрукти)624 мг
Денна цінність не встановлена
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Respiratory Support & Defense, Підтримка органів дихання, ...
(5)
986 грн
Доставлення
15-Day Weight Loss Support Cleanse & Flush, Контроль ваги,...
(5)
1145 грн
Доставлення