Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г

Код: 54616
Фото товару Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г
Фото складу Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г
Фото використання Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г
Основне фото товара Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г
(5)
Від американської компанії №1 з продажу добавок. Найкраща формула креатину для нарощування м’язів. Натуральні ароматизатори. Харчова добавка. Піддослідні наростили на 90% більше м’язів¹. 5 г Creatine Matrix. 400 мг ще...
Вага: 0.75 кг

Muscletech Креатин 591 г

Muscletech, Cell Tech Elite Cherry Burst, Креатин, 591 г

Опис

Силова формула креатину

Cell-Tech виявився настільки ефективним, що витримав випробування часом і став легендою серед хардгейнерів завдяки своїй здатності нарощувати м’язову масу, розмір і силу. Тепер оригінальна ефективна формула креатину, що визначає категорію, встановила новий стандарт із Cell-Tech Elite. Ця формула наступного покоління створена з найбільш дослідженою формою креатину, і тепер вона наповнена ще більшою кількістю необхідних для нарощування м’язів, меншою кількістю вуглеводів і додаванням електролітів. Тепер він містить клінічні дози Sensoril і PEAK ATP, підібрані вручну дослідниками MuscleTech, щоб підсилити ваш потенціал росту м’язів, одночасно підвищуючи силу та прискорюючи час відновлення між підходами. Це просто найпотужніша формула для нарощування м’язів, коли-небудь розроблена!

Збільште силу та наберіть на 90% більше м’язів

Ця високооктанова формула забезпечує ваші м’язи першокласною дозою 5 г суміші креатину, сертифікованої ВЕРХ, у вигляді моногідрату та HCL. Крім того, він містить клінічно підтверджену дозу PEAK ATP у 400 мг, яка дозволяє виконувати більшу кількість повторень, що призводить до збільшення сили.

¹У клінічному дослідженні учасники, які використовували PEAK ATP, набрали 8,8 фунтів. сухої м’язової маси порівняно з групою плацебо, яка набрала лише 4,6 фунтів за 12 тижнів інтенсивних тренувань. Виведіть свою продуктивність на новий рівень завдяки більшій гучності та вищій потужності.

Багатоступеневі вуглеводи та відновлення

Cell-Tech Elite забезпечує багатоетапну комбінацію вуглеводів, яка викликає сплеск інсуліну після тренування, переміщаючи креатин прямо у ваші м’язи, одночасно швидко поповнюючи запаси глікогену, необхідні для відновлення м’язів.

BCAA та EAA для нарощування м’язів

Кожна порція містить 6 г незамінних амінокислот, включаючи критично важливу анаболічну амінокислоту L-лейцин разом з іншими BCAA L-валіном і L-ізолейцином у науковому співвідношенні 2:1:1 для підтримки відновлення та росту м’язів.

Боріться з кортизолом

Cell-Tech Elite містить науково підтверджену дозу Sensoril Ashwagandha - потужного адаптогену, який, як було клінічно показано, бореться з рівнем кортизолу. Кортизол є катаболічним гормоном, який може призвести до руйнування м'язів.

Використання

Візьміть 1 мірну ложку Cell-Tech Elite з 12 унцій. води до 2 разів на день. У дні тренувань приймайте 1 порцію за 30-45 хвилин до тренування. Як і у випадку з іншими креатиновими продуктами, під час використання підтримуйте належний стан гідратації.

Композиція

Суміш вуглеводів (декстроза, ModCarb [вівсяні висівки, кіноа, гречка, просо], воскова кукурудза [кукурудзяний крохмаль], кластерний декстрин), діоксид кремнію, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, сукралоза, яблучна кислота, ацесульфам-калій, порошок овочевого соку ( колір), бета-каротин (барвник), антипінний (полідиметилсилоксан, метилований кремнезем). Містить соєві інгредієнти. Обробляється на підприємстві, яке також переробляє інгредієнти молока, яєць, пшениці, горіхів, арахісу, риби/ракоподібних/молюсків. Фенілкетонурики.: Містить фенілаланін.

Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (30 г)
Порцій в упаковці: прибл. 20
Сума на порцію%DV
Калорії60
Загальний вміст вуглеводів15 г5%*
Загальний цукор13 г
Включає доданий цукор13 г26%*
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)125 мг139%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)5,3 мг312%
Вітамін B12 (як ціанокобаламін)0,2 мкг8%
Кальцій (у вигляді дикальцій фосфату)30 мг2%
Магній (як оксид магнію)50 мг12%
Калій30 мг%
натрію65 мг3%
Амінокомплекс BCAA та EAA
L-лейцин2 г
L-ізолейцин1 г
L-валін1 г
L-лізин (у вигляді лізину гідрохлориду)500 мг
L-треонін500 мг
L-фенілаланін500 мг
L-метіонін250 мг
L-гістидин250 мг
Матриця росту м’язів і сили
Креатин моногідрат2,5 г
Креатин гідрохлорид (HCL)2,5 г
PEAK ATP (аденозин 5´-трифосфат динатрію)400 мг
Контроль кортизолу, підтверджений дослідженнями
Екстракт Sensoril Ashwagandha (як Withania somnifera) (корінь і лист)125 мг
Електролітна суміш
Хлористий натрій55 мг
Дикалійфосфат55 мг
*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. †Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Креатин (Creatine)