Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл

Код: 55599
Фото товару Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл
Фото складу Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл
Фото використання Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл
Основне фото товара Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Дон Колберт, доктор медичних наук. Нанотехнологія для швидкого поглинання. Підтримує здоровя імунітету. Сприяє детоксикації. Ваш сучасний спосіб життя може воювати з одним із найпотужніших факторів здоровя ваших клітин. Насправді ще...
Вага: 0.07 кг

Divine Health Глутатіон 60 мл

Divine Health, Nano Glutathione Raspberry, Глутатіон, 60 мл

Опис

Ваш сучасний спосіб життя може воювати з одним із найпотужніших факторів здоров’я ваших клітин. Насправді ваші клітини виробляють неймовірно потужний антиоксидант, який може сприяти здоров’ю всього організму протягом усього життя. На жаль, ви, швидше за все, заробляєте менше, ніж повинні. Такі фактори, як вік, споживання сучасної обробленої дієти, навантаження токсинами та напружений спосіб життя зі стресами зменшують його синтез. Глутатіон є життєво важливим ключем до здоров’я, і сучасні дорослі просто не виробляють достатньо. чому

Ми надто зайняті, у стресі, хворі та недосипаємо; і наші дієти занадто оброблені. Натомість, особливо з віком, нам потрібно зосередитися на здоровому способі життя та поживних речовинах, які сприяють підвищенню глутатіону в наших клітинах.

Глутатіон - це молекула, яку виробляє кожна клітина організму. Це сірковмісна сполука, для виробництва якої потрібні амінокислоти L-глутамін, L-цистеїн і L-гліцин. У більшості сучасних дієт занадто мало цих ключових компонентів, і виробництво глутатіону постраждало. Більше того, інфекції, хронічний стрес, травми, отруєння навколишнім середовищем, генетично модифікована їжа та штучні підсолоджувачі, надмірне вживання антибіотиків і напружений графік із недосипанням призвели до жахливого рівня виробництва з віком.

Глутатіон є більше, ніж звичайний антиоксидант. Глутатіон бореться із запаленням, окисним стресом, інфекціями, психічним стресом і токсинами у вашому тілі. Коли рівень цієї «матері антиоксидантів» у крові достатній, це приносить користь майже всім системам організму. Глутатіон підтримує роботу кишечника, серцево-судинну систему, зір і здатність спалювати жир.

Використання

Перед використанням добре збовтати. Приймайте 8 насосів щодня. Приймайте 4 рази вранці та 4 рази ввечері або за вказівкою лікаря.

Композиція

Вода дистильована, олія соняшникова, лецитин соняшниковий, ароматизатор натуральний, глікозиди стевіолу, кислота лимонна, сорбат калію.

Склад:
Розмір порції: 2 мл (8 дозувань)
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми∧
Вітамін С (аскорбінова кислота)2,5 мг3%
L-глутатіон знижений50 мг
Денна цінність не встановлена. ∧ Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутатіон (L-Glutathione)
Divine Health, Q10 Vital, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
1713 грн
Доставлення
Dr Colbert M.D. MCT Oil Powder French Vanilla, Тригліцериди, 3...
(5)
1995 грн
Доставлення