Future Biotics, PMS Harmony Advanced, Підтримка менструального циклу, 56 капсул

Код: 6906
Основне фото товара Future Biotics, PMS Harmony Advanced, Підтримка менструального...
(5)
612 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.05.2024, без передоплати
Здоров'я. природа життя. Клінічно перевірені поживні речовини для підтримки ПМС. Харчова добавка. 14-денний цикл. План дій ПМСЖінки, які страждають на передменструальний синдром (ПМС), страждають від таких симптомів, як перепади настрою, депресія, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.38 кг

Future Biotics Підтримка менструального циклу 56 капсул

Future Biotics, PMS Harmony Advanced, Підтримка менструального циклу, 56 капсул

Опис

План дій ПМС

Жінки, які страждають на передменструальний синдром (ПМС), страждають від таких симптомів, як перепади настрою, депресія, дратівливість, втома, збільшення ваги, безсоння, судоми, головний біль і тяга до їжі. Багато жінок страждають від багатьох симптомів. Фахівці в галузі охорони здоров’я погоджуються, що стратегії здорового способу життя можуть ефективно допомогти впоратися з симптомами ПМС і зменшити їх.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткова терапія

Що робити і чого не робити

Вимірюйте свій прогрес

Зверніть увагу на сприяючі фактори. Не бійтеся зробити перерву, попросіть допомоги, зосередьтеся на правильному харчуванні, займайтеся спортом і використовуйте інші способи подолання. Заручіться допомогою свого медичного працівника та команди підтримки у своєму плані та прогресі.

PMSHarmony - надихаючись природою

До цього 100% вегетаріанського продукту додана ароматична ботанічна есенція, а також цільні натуральні рослинні кофактори, включаючи корінь чорного кигая, фрукти Chasteberry і Dong Quai. Скляна упаковка продовжує природну свіжість і допомагає зберегти потенцію.

Клінічні дослідження показали, що інгредієнти в PMSHarmony, включаючи BioResponse DIM, кальцій, магній, вітамін D і екстракт Chasteberry, допомагають зменшити багато симптомів, пов’язаних з ПМС, і допомагають збалансувати гормони.

BioResponse DIM - це природний індол, що міститься в хрестоцвітих овочах. Клінічні дослідження показали, що він допомагає підтримувати здоровий метаболізм естрогену, збільшуючи виробництво «хороших» метаболітів естрогену, таких як 2-гідроксиестрон, одночасно зменшуючи кількість шкідливих метаболітів, таких як 16-альфа-гідроксиестрон. Запатентований BioResponse DIM використовує технологію мікроінкапсуляції, що покращує розчинність, яка містить дрібні частинки диіндолілметану у водорозчинну матрицю, яка підвищує біодоступність.

PMSHarmony містить екстракт Chasteberry, стандартизований на 0,5% агнузидів. Дослідження показали, що екстракт Chasteberry допомагає збільшити вироблення лютеїнізуючого гормону (ЛГ), який опосередковано збільшує вироблення прогестерону. Це допомагає регулювати менструальний цикл і допомагає зменшити симптоми ПМС, включаючи чутливість грудей, дратівливість, перепади настрою та судоми.

PMSHarmony додатково посилюється вибраними поживними речовинами, такими як кальцій і магній, а також рослинними інгредієнтами, включаючи спаржу лікарську, які можуть полегшити симптоми ПМС. До складу входять цілі, неекстраговані коріння Chasteberry, Dong Quai і Black Cohosh, які містять усі натуральні рослинні кофактори, створені природою.

PMSHarmony покращує ефективність за допомогою Futurebiotics BioAccelerators. Клінічно доведений біоперин (екстракт сорока чорного) покращує біодоступність поживних речовин, а наша запатентована натуральна суміш екстракту імбиру, трикату, надпотужного дигезиму та лактоспори покращує травлення та засвоєння.

Додаткове застосування диіндолілметану у людей є ефективним у регулюванні шляхів метаболізму естрогену для сприяння виробленню метаболітів 2-гідрокси естрогену.

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по 4 капсули в день, бажано під час їжі. Для досягнення найкращих результатів щомісяця приймайте за 14 днів до початку менструації.

Склад

Мікрокристалічна целюлоза, модифікована целюлоза, рослинний стеарат, стеаринова кислота, олія лаванди.

Містить сою.

Не містить дріжджів, цукру, солі, крохмалю, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів або штучних барвників.

Склад:
Розмір порції: 4 капсули
Порцій в упаковці: 14
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін D (як рослинний ергокальциферол)100 МО25%
Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид)25 мг1250%
Кальцій (як цитрат кальцію)300 мг30%
Магній (як оксид магнію)150 мг38%
Екстракт фруктів Chasteberry (стандартизований для вмісту 0,5% [0,88 мг] агнузидів)175 мг
BioResponse DIM (запатентований комплекс підвищеної біодоступності, що містить 25% дііндолілметану), крохмаль, диіндолілметан, вітамін Е, фосфатидилхолін, кремнезем100 мг
Запатентована сполука для підтримки ПМС: плоди ягоди гострої, пагони спаржі лікарської, корінь донг-куай, корінь фо-ті, кора кори, корінь киголи.250 мг
Futurebiotics BioAccelerators (Біоперін, екстракт кореня імбиру, Трикату, Дігезим, Лактоспор)23 мг
† Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка менструального циклу (PMS Support)