Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 30 капсул

Код: 7961
Основне фото товара Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 30 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Більше, краще, швидше. Біодоступність вище в 185 разів. Довгострокова підтримка. Без ГМО. Без глютену, пшениці й молочних продуктів. Дієтична добавка. Більше, краще, швидше. Це характерна властивість куркуміну Full Spectrum від Solgar. ще...
Вага: 0.19 кг

Solgar Куркумін 30 капсул

Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 30 капсул

Опис

Більше, краще, швидше◊. Це характерна властивість куркуміну Full Spectrum від Solgar. Фактично біодоступність добавки підвищена в 185 разів◊. Уперше Solgar перетворює погано засвоюваний куркумін з жиророзчинного у водорозчинний фітонутрієнт, роблячи його готовим до вживання, швидше засвоюваним і більш активним, ніж будь-коли раніше◊. Він настільки вдосконалений, що всього 40 мг куркуміну в одній капсулі еквівалентні десяткам капсул стандартизованого екстракту куркуміну по 100 мг. Більш того, недавнє клінічне дослідження показало, що куркумін Full Spectrum від Solgar діє довше, ніж натуральний екстракт куркуміну◊. Завдяки Solgar у вас назавжди зміниться уявлення про користь куркуміну для здоров’я мозку, суглобів і імунної системи. Куркумін Full Spectrum від Solgar... одна капсула один раз на день — ефект в 185 разів краще◊.

Доступна форма має значення

Одна з проблем прийому куркуміну пов’язана з його обмеженою засвоюваністю: організм може засвоїти і використати тільки частину отриманого куркуміну. При підвищенні засвоюваності вміст активного куркуміну збільшується і використовується організмом для підтримки здоров’я суглобів, мозку й імунітету. Компанії Solgar вдалося вивести біодоступність і засвоюваність на абсолютно новий рівень.

Замість звичайного порошку куркуміну компанія Solgar пропонує 95 % екстракт куркуміну — очищену і концентровану стандартизовану активну форму, отриману з натурального кореня куркуми (Curcuma longa). Уперше компанії Solgar вдалося виділити і помістити стандартизований екстракт куркуміну в оболонку з мікроскопічних «вологолюбних» сфер — міцел. Міцели суттєво впливають на ступінь абсорбції, вони настільки мікроскопічно малі, що дозволяють куркуміну легко потрапити в кровотік. Завдяки розміру міцели практично невидимі і здатні перетворювати щільний і непрозорий порошок у кришталево чисту рідину з підвищеною засвоюваністю. Чим прозоріше рідина, тим вище біодоступність. Чим вище біодоступність, тим вище засвоюваність. І чим вище засвоюваність, тим ефективніша дія куркуміну.

Куркумін Full Spectrum — всмоктується швидше, засвоюється краще і діє довше, ніж будь-коли◊. Більше, краще, швидше Біодоступність вища в 185 разів◊.

◊ Ці твердження засновані на тестуванні куркуміну NovaSOL, проведеному на людях, у порівнянні з екстрактом натурального куркуміну з використанням об’єктивних критеріїв (аналіз метаболітів).

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймати по одній (1) капсулі 1–2 рази на день, бажано під час їди або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Куркумін Full Spectrum (полісорбат 80 [емульгатор], екстракт куркуми [Curcuma longa] [кореневище]), желатин, гліцерин (рослинного походження).

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, соя, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула з рідким екстрактом
Кількість в 1 порції% від добової норми
Рідкий екстракт куркуміну Full Spectrum Містить: Усього куркуміноїдівКуркумін48 мг 40 мг
Добову норму не визначено
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)