Thorne, Thyrocsin Thyroid, Тироксін, 120 капсул

Код: 8065
Основне фото товара Thorne, Thyrocsin Thyroid, Тироксін, 120 капсул
(4.9)
1890 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Кофактори щитовидної залози. Підтримка щитовидної залози. Не містить глютену. Харчова та ботанічна підтримка здорової функції щитовидної залози у складі без залози.Кофактори щитовидної залози тироксину підвищують рівень гормонів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Thorne Тироксін 120 капсул

Thorne, Thyrocsin Thyroid, Тироксін, 120 капсул

Опис

Харчова та ботанічна підтримка здорової функції щитовидної залози у складі без залози.

Кофактори щитовидної залози тироксину підвищують рівень гормонів Т4 і підтримують периферичну конверсію Т4 в Т3. Ексклюзив Торна.

Гормони щитовидної залози регулюють обмін білків, жирів і вуглеводів, тим самим впливаючи на те, як ці макроелементи виробляють енергію. Дефіцит або надлишок гормонів щитовидної залози може мати далекосяжні наслідки. Наприклад, високий рівень кортизолу може перешкоджати роботі щитовидної залози, що призводить до зниження тироксину (Т4) або поганого перетворення Т4 в активну форму, трийодтиронін (Т3). Кожен гормон щитовидної залози виконує в організмі кілька важливих функцій; наприклад, Т4 підтримує серцевий викид, частоту серцевих скорочень, частоту дихання та базальний метаболізм - низька базальна швидкість метаболізму може спричинити втому людини, озноб та проблеми зі схудненням. Тироцин забезпечує харчову та ботанічну підтримку здорової функції щитовидної залози, перетворення Т4 у Т3 та нормального рівня кортизолу. Ця формула підтримки щитовидної залози, що не є залозистою, доступна лише у компанії Thorne.

Формула Thorne Thyrocsin містить ключові інгредієнти для підтримки щитовидної залози, включаючи йод, необхідний для утворення Т4, та L-тирозин, який є необхідним компонентом утворення Т4 і Т3. Дослідження на тваринах показали, що аюрведична ботаніка, ашваганда, може збільшити концентрацію Т4. Тироцин також містить кілька поживних кофакторів, необхідних для перетворення Т4 в Т3, включаючи мінерали селен, цинк і мідь. Тироцин містить вітамін В12, оскільки дефіцит цього вітаміну, здається, перешкоджає діяльності гормонів щитовидної залози. Перетворення Т4 в Т3 може бути пригнічене токсичністю важких металів та перекисним окисленням ліпідів; отже, включення антиоксидантних вітамінів С і Е для противаги цьому гальмуванню.

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 капсули двічі на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Гіпромелоза (похідна целюлози) капсула, лейцин, діоксид кремнію.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в контейнері: 60
 Дві капсули містять:%Щоденна вартість
Вітамін С (як аскорбінова кислота)200 мг222%
Вітамін Е (як d-альфа-токоферил)67 мг447%
Вітамін В12 (як метилкобаламін)100 мкг4 167%
Йод (у вигляді йоду калію)225 мкг150%
Цинк (як TRAACS хелат бісгліцинату цинку) †5 мг45%
Селен (у вигляді L-селенометионіну)100 мкг182%
Мідь (у вигляді цитрату міді)500 мкг56%
L-тирозин500 мг*
Екстракт ашвагандхи (KSM-66) † † (корінь) (Withania somnifera)90 мг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена. † У цьому продукті використовується хелат цинку бісгліцинату цинку компанії Albion. † † Цей продукт використовує Biomed KSM-66 Ashwagandha.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка щитовидної (Thyroid Support)