Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул

Код: 81174
Фото товару Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул
Фото складу Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул
Фото використання Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул
Основне фото товара Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул
3137 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Чому я повинен приймати Erinamax Lions Mane Mycelium? Нарешті він тут, Erinamax, наша рідка культура міцелію левової гриви, стандартизована до 0, 5% еринацину А! Якщо ви ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nootropics Depot Гриби Левова грива 60 капсул

Erinamax Capsules, Гриби Левова грива, 60 капсул

Чому я повинен приймати Erinamax Lion's Mane Mycelium?

Нарешті він тут, Erinamax, наша рідка культура міцелію левової гриви, стандартизована до 0,5% еринацину А! Якщо ви деякий час були частиною сцени харчових добавок, а саме функціональної сторони грибів, то ви відразу зрозумієте величезну важливість випуску цього продукту! Міцелій гриба лев’ячої гриви може генерувати дуже унікальну сполуку, що стимулює нервовий фактор (NGF), під назвою еринацин А. Щоб отримати значні рівні ерінацину А, вам потрібні гігантські біореактори, у яких ви можете вирощувати міцелій лев’ячої гриви до строгих стандартів у рідині. середовище росту. Звичайний спосіб виробництва міцелію левової гриви шляхом культивування міцелію на зернах просто не дає значних кількостей еринацину А! Додайте до цього складність аналітичного тестування, і починає ставати моторошно очевидним, наскільки важко виробити справжній еринацин А, що містить левину гриву.

Отже, що може зробити для вас еринацин А, що містить рідку культуру міцелію левової гриви? Основна привабливість еринацину А полягає в тому, що він може прискорити синтез NGF, сполуки, яка є основним рушієм нейропластичності та регенерації нервів. Підвищуючи рівень NGF за допомогою еринацину A, ми можемо підвищити когнітивні функції, настрій, фокус. і нейропротекторію, а також допомагає впоратися з болем, особливо коли мова йде про біль, пов’язаний з нервами. Не дивно, що еринацин А, що містить міцелій левової гриви, завжди розглядався як одна з добавок до грибів «святого Грааля». Незважаючи на те, що він користується таким попитом, ми вважаємо, що з цим випуском ми, ймовірно, створили єдиний справжній еринацин А, що містить міцелій левової гриви на ринку!

Що таке міцелій левової гриви Erinamax?

Гриб левиний зів має два чітких життєвих циклу. Першим із цих життєвих циклів є міцелій, який являє собою мережу крихітних ниток грибкового матеріалу, які називаються гіфами. Цей міцелій накопичується і конденсується, поки міцелій не стане настільки щільним, що утворює вузли гіф. Потім ці вузли гіф ущільнюються далі і утворюють зачатки. Після того, як зачатки піддаються бажаним умовам середовища, починає формуватися плодове тіло левової гриви. Увесь цей процес життєвого циклу добре проілюстровано нижче на малюнку 1 .

У міцелії та плодових тілах утворюються різні біологічно активні сполуки. Наприклад, плодові тіла переважно експресують геріценони та геріцени, тоді як міцелій переважно експресує еринацини. Безумовно, є певне перекриття між біоактивними речовинами міцелію та плодового тіла, але загалом, якщо ви хочете отримати значні концентрації еринацинів, вам обов’язково потрібно культивувати міцелій! З огляду на це, не весь міцелій левової гриви створений однаковим. Насправді, для того, щоб міцелій лев’ячої гриви виробляв велику кількість еринацинів, потрібно виконати значну роботу. Це дуже контрастує з процесом культивування міцелію на зерні. Виростити міцелій на зернах дуже легко, але, навпаки, відокремити міцелій від зерен практично неможливо. Насправді лише невелика кількість міцелію може утворюватися на зерні, і що ще гірше, здається, що цей міцелій не надто добре утворює еринацин А. Тепер ми це знаємо, оскільки ми створили перший у світі комерційний еталонний стандарт еринацину А та маємо використовував його для визначення найкращої стратегії генерації еринацину А. Ви можете побачити деякі тести, які ми провели на відомому та підозрюваному міцелії лев’ячої гриви на зернових продуктах на малюнку 2 . що чітко продемонструє відсутність еринацину А в цих продуктах.

Малюнок 2. Це дані, зібрані в нашій лабораторії, де ми використовували наш стандарт еринацину А для перевірки присутності еринацину А в різноманітних продуктах міцелію лев’ячої гриви та плодових тіл. Під час цього етапу тестування ми також визначили, що багато продуктів, які продаються як плодові тіла лев’ячої гриви, насправді набагато більш характерні для міцелію лев’ячої гриви на зерні!

Єдиний знайдений нами метод, який може надійно генерувати міцелій лев’ячої гриви з високим вмістом еринацину А, який можна легко виділити та очистити, — це виробництво великомасштабного рідкого культурального міцелію. Щоб досягти цього, нам потрібно культивувати міцелій левової гриви в рідкому поживному бульйоні, а не на твердому субстраті. Для цього потрібні дуже великі біореактори, які використовують високоточні розчини поживних бульйонів, які стимулюють біосинтез еринацину А. Потім нам потрібно збирати міцелій левової гриви в дуже точні часові рамки, щоб максимізувати вміст еринацину А. Досить складний процес, але абсолютно необхідний, якщо ми хочемо культивувати міцелій левової гриви зі значними концентраціями еринацину А та інших еринацинів!

Переваги та використання міцелію левової гриви ErinamaxСтимулятор синтезу NGF

Однією з головних причин, чому ми невпинно працювали над створенням справжнього стандартизованого продукту з міцелію левової гриви еринацину, є унікальний вплив еринацину А на фактор росту нервів (NGF). Коли еринацин А споживається з міцелію левової гриви, він може значно підвищують швидкість синтезу та вивільнення NGF. NGF є вражаючим нейротрофічним фактором, який, впливаючи на рецептор TrkA, може посилити нейропластичність, регенерацію нервів, нейропротекторію, когнітивні функції та навіть настрій! Існують різні теорії щодо того, чому це відбувається, одна з яких полягає в тому, що еринацин А може справді стимулювати утворення і вивільнення норадреналіну. Норадреналін, у свою чергу, має потенціал для стимуляції синтезу NGF. Ефекти модуляції NGF також можна віднести до плодових тіл левової гриви. Проте дослідження показали, що еринацин А, що містить міцелій левової гриви, є набагато більш потужним стимулятором синтезу NGF.

Підвищуючи рівень NGF, еринацин А створює дуже унікальний профіль ефектів, деякі з яких можна гостро відчути, тоді як інші аспекти потребують значного часу, щоб стати помітними. Ерінамакс створює чітке відчуття ясності розуму та заспокоєння розуму. Ці ефекти супроводжуються відчуттям глибокої зосередженості, яке не потребує особливої ​​стимуляції, та яскравим позитивним настроєм. Гострі когнітивні ефекти, ймовірно, є опосередкованими. через вплив еринацину А на рівень норадреналіну. Ерінамакс також може бути фантастичним для налагодження пам’яті та загальної когнітивної функції. Однак, оскільки ці ефекти значною мірою залежать від механізмів нейропластичності, для їх повного прояву може знадобитися кілька тижнів. Іншою цікавою довгостроковою перевагою еринацину А, що містить міцелій лев’ячої гриви, є його вплив на наші нерви та біль. Різноманітні дослідження показали, що збагачені еринацином А продукти лев’ячої гриви мають комплексний ефект лікування болю, особливо коли мова йде про біль, пов’язаний з нервами.

Незважаючи на те, що основна увага Ерінамаксу приділяється еринацину А, це не означає, що він позбавлений інших біоактивних речовин. Насправді Ерінамакс не є екстрактом, тому він зберігає повний спектр біологічно активних сполук, які містяться в міцелії левової гриви. Є багато різних еринацинів, і один, який нам особливо подобається, це еринацин S. Ерінацин S також має дуже унікальний вплив на нейропластичність, який відрізняється від більшості інших сполук, що модулюють нейропластичність, з якими ми стикалися. Ерінацин S призводить до накопичення двох нейростероїдів у головному мозку, прегненолону та прогестерону, обидва з яких посилюють нейрогенез у мозку. Ерінацин S також справляє сильні ефекти знеболення шляхом модуляції кальцієвих сигналів і, здається, дуже важливий для загального ефекту знеболювання міцелій левової гриви. Інші сполуки, такі як герецин А та герієрін IV, також були знайдені в міцелії левової гриви, і, здається, модулюють деякі ефекти, що сприяють покращенню настрою.

Загалом, наш передовий еринацин. Стандартизований міцелій лев’ячої гриви — це фантастична грибкова добавка для тих, хто хоче відчути іншу сторону гриба лев’ячої гриви. Ефекти ErinaMAX помітно відрізняються від наших екстрактів плодових тіл лев’ячої гриви, і їх потрібно відчути, якщо ти фанат грибів левова грива! Насправді, один із найкращих способів відчути Erinamax – це поєднати його з одним із наших пропозицій плодового тіла лев’ячої гриви. Нам особисто подобається поєднувати Erinamax з нашим екстрактом лев’ячої гриви 8: 1 для найбільш синергічного та вираженого ноотропного ефекту!

Стоки міцелію Erinamax Lion's Mane

Ноотропний комплекс: міцелій левової гриви Ерінамакс + капсули OmegaTAU

Ерінацин А з міцелію левової гриви є високо шанованим підсилювачем пізнання серед ноотропів, що ставить його на подібний рівень до одного з найбільш обговорюваних природних ноотропних пакетів, Mr. Happy Stack. Маючи це на увазі, ми подумали, що було б цікаво поєднати наш погляд на Mr. Happy Stack під назвою OmegaTAU з Erinamax, щоб ще більше виявити ноотропний потенціал нашого міцелію левової гриви. У сукупності цей пакет повинен забезпечити дуже повний і збалансований ноотропний ефект!

Mood Stack: міцелій левової гриви Erinamax + капсули ультраконцентрованого екстракту червоного гриба Рейші

Одним із наших улюблених грибів для покращення настрою є наш надзвичайно потужний екстракт червоного рейші, який забезпечує дуже приємне та природне відчуття розслаблення та задоволення. Ми вважаємо, що ці ефекти чудово поєднуються з ефектами ясності розуму Ерінамаксу, і обидва разом чудово допоможуть вам знайти свій внутрішній спокій!

Nerve Stack: Erinamax Lion's Mane Mycelium + Palmitoylethanolamide Capsules

Доведено, що міцелій лев’ячої гриви благотворно впливає на загальну нервову функцію, а також, здається, справляє сильні ефекти зняття болю. Пам’ятаючи про це, ми подумали, що Ерінамакс ідеально поєднується з однією з наших улюблених добавок для лікування нервового болю – пальмітоілетаноламідом!

Дозування міцелію левової гриви Ерінамакс

В якості харчової добавки приймайте одну капсулу міцелію левової гриви Ерінамакс щодня.

Відгуки про міцелій левової гриви Erinamax

Щоб отримати більше інформації, перегляньте нижче огляди міцелію левової гриви Erinamax і досвід.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Левова грива (Lion's Mane Mushrooms)
Nootropics Depot, Shoden Ashwagandha Powder, Ашваганда, 30 г
(4.8)
2331 грн
У наявності
Nootropics Depot, L-Theanine Powder, L-Теанін, 250 г
(5)
1613 грн
У наявності
Nootropics Depot, Longvida Curcumin Powder, Куркумін, 60 г
(5)
3943 грн
У наявності