Liver & Gallbladder Support, Підтримка печінки, 90 капсул

Код: 81238
Основне фото товара Liver & Gallbladder Support, Підтримка печінки, 90 капсул
2062 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Підтримка печінки та жовчного міхура призначена для підтримки відтоку жовчі для нормальної обробки та виведення токсинів за допомогою спеціальної комбінації поживних речовин і трав. Підтримуючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Rootcology Підтримка печінки 90 капсул

Liver & Gallbladder Support, Підтримка печінки, 90 капсул

Підтримка печінки та жовчного міхура призначена для підтримки відтоку жовчі для нормальної обробки та виведення токсинів за допомогою спеціальної комбінації поживних речовин і трав. Підтримуючи функцію печінки та жовчного міхура, Liver & Gallbladder Support сприяє виведенню жирових речовин з печінки, а також розщепленню та засвоєнню жирів і жиророзчинних вітамінів.

Підтримка печінки та жовчного міхура може бути корисною для:

Розмір продукту: 90 капсул

Що таке підтримка печінки та жовчного міхура? Підтримка печінки та жовчного міхура призначена для підтримки відтоку жовчі для нормальної обробки та виведення токсинів за допомогою спеціальної комбінації поживних речовин і трав. Підтримуючи функцію печінки та жовчного міхура, Liver & Gallbladder Support сприяє виведенню жирових речовин з печінки, а також розщепленню та засвоєнню жирів і жиророзчинних вітамінів. Які інгредієнти Rootcology Liver & Gallbladder Support? Ця запатентована суміш містить вітаміни A, B6 і B12, L-метіонін, розторопшу, таурин, інозит, бичачу жовч, артишок і буряковий порошок, щоб підтримувати здатність печінки переробляти жир, підтримувати нормальне вироблення жовчі та підтримувати здоровий відтік жовчі. Які переваги підтримки печінки та жовчного міхура? Підтримка печінки та жовчного міхура може бути корисною для тих, хто потребує підтримки печінки чи жовчного міхура, тих, хто потребує підтримки для перетравлення жиру, усіх, хто потребує підтримки детоксикації, і тих, хто час від часу відчуває розлади травлення, такі як здуття живота чи гази.

Яка рекомендована доза? Рекомендована доза становить три капсули на день.

Коли я повинен приймати підтримку печінки та жовчного міхура? Рекомендується одна капсула зі сніданком, одна з обідом і одна з вечерею.

Як довго я повинен приймати підтримку печінки та жовчного міхура? Підтримку печінки та жовчного міхура можна приймати протягом 2 тижнів під час протоколу підтримки печінки або довгостроково, якщо необхідно.

Чи можна його приймати з ліками для щитовидної залози? Підтримку функції печінки та жовчного міхура можна безпечно приймати разом із препаратами для щитовидної залози, але не забудьте принаймні на одну годину. Рекомендується перевіряти рівень гормонів щитовидної залози кожні 30-90 днів, щоб перевірити, чи потрібна корекція ліків.

У мене більше немає жовчного міхура. Чи можу я приймати цю добавку? Так, Liver & Gallbladder Support можуть приймати ті, у кого немає жовчного міхура.

Чи можна використовувати Liver & Gallbladder Support тим, у кого в анамнезі є камені в жовчному міхурі? Liver & Gallbladder Support загалом безпечний для тих, хто схильний до утворення каменів у жовчному міхурі.

Чому я не можу приймати Liver & Gallbladder Support, якщо у мене хвороба Аддісона, електролітний дисбаланс або я приймаю стероїди чи діуретики? Деякі інгредієнти препарату для підтримки печінки та жовчного міхура (включаючи розторопшу та артишок) можуть посилювати регуляцію печінкових шляхів, які виводять ліки (зокрема, фермент P450). Це може бути проблемою зі стероїдами та діуретиками, які можуть призвести до електролітного дисбалансу через надмірне виведення або надто тривале утримання препарату в організмі. Ті, хто має серйозні проблеми з наднирковими залозами, такі як хвороба Аддісона, також можуть мати більший ризик електролітного дисбалансу, які можуть посилюватися при детоксикації.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)