Thorne, S.A.T., Очищення печінки, 60 капсул

Код: 8148
Основне фото товара Thorne, S.A.T., Очищення печінки, 60 капсул
2150 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.09.2024, без передоплати
Харчова добавка. ПечінкаДетокс. Не містить глютену. Поєднання трьох захисних властивостей печінки, сформульоване для оптимального всмоктуванняSAT силімарин, артишок, куркума-це формула, що захищає печінку, яка містить екстракти куркуміну та розторопші, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Thorne Очищення печінки 60 капсул

Thorne, S.A.T., Очищення печінки, 60 капсул

Опис

Поєднання трьох захисних властивостей печінки, сформульоване для оптимального всмоктування

SAT (силімарин, артишок, куркума)-це формула, що захищає печінку, яка містить екстракти куркуміну та розторопші, а також добре вбираються фітосоми. Артишок підтримує жирну печінку.

Кожен з трьох інгредієнтів Thorne SAT підтримує здоров'я печінки. Силімарин (розторопша) містить важливі антиоксидантні складові, які захищають клітини печінки від пошкодження вільними радикалами, зміцнюють мембрани клітин печінки та допомагають підтримувати власну вбудовану антиоксидантну систему печінки. Артишок (Cynara scolymus) має довгу історію використання для підтримки печінки. Куркума традиційно використовується як в китайській, так і в аюрведичній медицині для підтримки функції печінки. Основним ефективним засобом куркуми є куркумін. SAT пропонує як силімарин, так і куркумін у комплексі з фосфоліпідними сполуками (як Siliphos та Meriva відповідно) для оптимізації їх абсорбційної та гепатопротекторної дії.

Протягом століть азіатські культури користувалися корисним впливом куркуміну, апельсинового пігменту в куркумі (основний інгредієнт каррі). Куркумін - потужний антиоксидант, який пропонує численні переваги для здоров'я, включаючи підтримку функцій суглобів, печінки, шлунково -кишкового тракту та серцево -судинної системи, допомагаючи підтримувати нормальну запальну реакцію організму шляхом оптимізації виробництва цитокінів. Цитокіни відіграють важливу роль у природній імунній відповіді організму на запалення, інфекцію та травму. Гепатопротекторна активність куркуміну, ймовірно, обумовлена його сильною антиоксидантною активністю та потенціалом підтримувати нормальну запальну реакцію організму в печінці.

Незалежно від того, приймається він як добавка або отримується з їжею, куркумін зазвичай погано всмоктується в кров. Використовуючи унікальну формулу куркуміну, засновану на фірмовій технології "фітосом" Indena SpA, комплекс екстракту куркуміну/фосфоліпідів значно краще засвоюється, ніж окремі екстракти куркуміну. Оскільки фосфоліпіди є важливими компонентами клітин людини, фосфоліпіди, отримані з харчових продуктів або харчових добавок, дуже добре засвоюються.

Три флавоноїди містять силимарин. З трьох силібін переважає і є найбільш біологічно активним. Фітосома силіфосу забезпечує переваги силібіну та фосфоліпідів в одній сполуці. Силібін, природно, є водорозчинним флавоноїдом, але він стає сприятливим для ліпідів завдяки комплексу з фосфоліпідами. В результаті препарат фітосоми досягає кращого включення цього флавоноїду, що захищає печінку, до мембран клітин печінки. Дослідження показують, що цей комплекс силібін-фосфоліпідів забезпечує кращу абсорбцію порівняно зі звичайними продуктами розторопші.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі два-три рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелозою (отримана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише у тому випадку, якщо флакон закритий.

Зберігати щільно закритим у сухому прохолодному місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Одна капсула містить:
Силібінова фітосома (екстракт Silymarin marianum (фрукти) / комплекс фосфатидилхоліну з соняшнику)150 мг
Екстракт артишоку (листя) (Cynara scolymus)150 мг
Фітосома куркуміну (екстракт куркуми лонгви (корінь) / комплекс фосфатидилхоліну)150 мг
Щоденна вартість (DV) не встановлена. У цьому продукті використовуються куркумінова фітосома Indena SpA (Meriva) та фітосома силибіну (Siliphos). Meriva та Siliphos є зареєстрованими товарними знаками Indena SpA Cynara PE 4: 1
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Очищення печінки (Liver Detox)