Life Extension, Potassium with Extend-Release Magnesium, Калій і Магній, 60 капсул

Код: 8934
Основне фото товара Life Extension, Potassium with Extend-Release Magnesium, Калій...
(5)
595 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
Без глютену. Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified. ІЧ-калій з 6-годинним магнієм XR. Дієтична добавка. Підтримання здорового артеріального тиску є основною проблемою здоров’я для багатьох американців. Магній і калій ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.1 кг

Life Extension Калій і Магній 60 капсул

Life Extension, Potassium with Extend-Release Magnesium, Калій і Магній, 60 капсул

Опис

Підтримання здорового артеріального тиску є основною проблемою здоров’я для багатьох американців. Магній і калій необхідні для підтримки вже здорового артеріального тиску. Однак споживання цих двох мінералів із вашого звичного раціону часто виявляється недостатнім. Отже, ми створили добавку з магнієм/калієм, яка сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та допомагає підтримувати вже здоровий рівень артеріального тиску.

Магній для швидкого та тривалого засвоєння

Ваше тіло використовує магній для широкого спектру важливих біологічних реакцій. Він сприяє здоров’ю серця, артерій, кісток, м’язів тощо. Магній допомагає підтримувати рівень здорового артеріального тиску в межах норми, розслабляючи гладку мускулатуру судин і підтримуючи їх функцію. Допомагає попередити запалення, щоб підтримати здоров’я артерій.

Магній також допомагає транспортувати калій і кальцій через клітинні мембрани, що сприяє здоровому серцевому ритму та підтримує здоров’я серцево-судинної системи. Калій з магнієм повільного вивільнення виготовляється як з оксидом магнію, так і з цитратом магнію. Він оптимізований як для негайного, так і для тривалого прийому, щоб забезпечити максимальну користь для здоров’я.

Калій, споріднений з магнієм мінерал

Калій бере участь у багатьох біологічних реакціях, в яких бере участь і магній. Діючи як противага натрію, він підтримує розширення судин. Це, в свою чергу, сприяє здоровому кровотоку. Калій також спонукає організм виводити натрій через сечу, що підтримує серцево-судинне здоров’я.

Проводячи всебічний аналіз доказів, дослідники дійшли висновку, що добавки калію допомагають підтримувати артеріальний тиск, який уже в межах норми.Калій також важливий для транспортування електричних сигналів у серце для підтримки стабільного серцебиття.

Добавки з магнієм і калієм та артеріальний тиск

Ці два основні мікроелементи працюють разом, щоб сприяти здоров’ю серцево-судинної системи та підтримувати вже здоровий кров’яний тиск.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі 1–2 рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, концентрат рису, етилцелюлоза, середньоланцюгові тригліцериди, олеїнова кислота, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Магній (у вигляді ZümXR оксиду магнію, цитрату магнію)250 мг60 %
Калій (у вигляді хлориду калію)99 мг2%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній і Калій (Magnesium Potassium)