Life Extension, Super R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота 240 мг, 60 капсул

Код 9367
Основне фото товара Life Extension, Super R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота 240 мг,...
(5)
2020 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.04.2024, без передоплати
Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified. Без глютену. Активна форма ліпоєвої кислоти Bio Enhanced. Дієтична добавка. Наша найпопулярніша супер-R-ліпоєва кислота з високою біодоступністю (у стабільній формі цього ефективного ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870120865
Вага: 0.08 кг

Life Extension R-Ліпоєва кислота 240 мг 60 капсул

Life Extension, Super R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота 240 мг, 60 капсул

Опис

Наша найпопулярніша супер-R-ліпоєва кислота з високою біодоступністю (у стабільній формі цього ефективного антиоксиданту) дозволить вам скористатися всіма перевагами, які дає посилене вироблення клітинної енергії.

Опубліковані дослідження показали величезну важливість ліпоєвої кислоти для підтримки клітинної енергії. Наша найпопулярніша супер-R-ліпоєва кислота містить більше активної форми «R», ніж звичайні продукти з альфа-ліпоєвої кислотою.

Натрієва сіль R-ліпоєвої кислоти, яка використовується в супер-R-ліпоєвій кислоті, може підтримувати піковий рівень вмісту в крові в 10–30 разів вище, ніж чиста R-ліпоєва кислота.

R-ліпоєва кислота — це ефективний антиоксидант, який підтримує здоров’я мітохондрій, зберігає клітинну енергію на рівні, властивому для молодого віку, і допомагає захистити організм від оксидативного стресу.

Біологічна активність R-ліпоєвої кислоти

Альфа-ліпоєва кислота, універсальний антиоксидант, складається з двох різних форм — «R» і «S», що мають різні властивості. Форма «R» — це біологічно активний компонент (природний для організму), який відповідає за феноменальний антиоксидантний ефект ліпоєвої кислоти. Форма «S» не має такого ступеня біологічної активності. Добавки з альфа-ліпоєвою кислотою зазвичай складаються з форм «R» і «S» у співвідношенні 50:50. Це означає, що добавка, яка містить 100 мг альфа-ліпоєвої кислоти, забезпечує 50 мг біологічно активної форми «R».

Людський організм зазвичай виробляє та використовує «R» форму ліпоєвої кислоти. R-ліпоєва кислота допомагає підтримувати нормальну запальну реакцію, нейтралізує вільні радикали та, як відомо, є більш біодоступною, ніж комбіновані форми «R» і «S», які зазвичай містяться в добавках з альфа-ліпоєвою кислотою.

R-ліпоат натрію — антиоксидант нового покоління

Завдяки цілеспрямованим дослідженням була розроблена нова форма R-ліпоєвої кислоти, яка є ефективним антиоксидантом. Інноваційний процес перетворює біологічно активну R-форму ліпоєвої кислоти на R-ліпоат натрію, який у дослідженні на людях досяг вищих пікових рівнів у крові, ніж чиста R-ліпоєва кислота.

Нова сполука ліпоєвої кислоти дозволяє не лише досягти більш високих пікових рівнів у крові, а й прискорити цей процес, забезпечуючи швидке проникнення з плазми в тканини. Дослідження показало, що після перорального прийому супер-R-ліпоєвої кислоти, R-ліпоат натрію досяг пікової концентрації в плазмі лише через 10–20 хвилин після прийому добавки.

Посилена антиоксидантна активність

На відміну від інших форм ліпоєвої кислоти, R-ліпоат натрію стабільніший в організмі. Підвищена стабільність цієї поліпшеної добавки є причиною її кращого засвоєння та біодоступності порівняно з R-ліпоєвою кислотою.

Уже давно відомий чудовий антиоксидантний ефект R-ліпоєвої кислоти, який полягає в підтримці нормальної роботи мітохондрій. Тепер супер-R-ліпоєва кислота забезпечує ще більше переваг, зберігаючи клітинну енергію на рівні молодого організму.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній–дві (1–2) капсули на день (залежно від індивідуальних потреб організму), бажано натщесерце, або згідно з рекомендаціями лікаря.

Склад

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Натрій28 мг1 %
Стабілізований R-ліпоат натрію Na-RALA Bio-Enhanced (забезпечує 240 мг R-ліпоєвої кислоти)283 мг 
 Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
R-Ліпоєва кислота (R-Lipoic Acid)
Alt: Doctor's Best, Stabilized R-Lipoic Acid, R-ліпоєва 200 мг, 60 ...
(4.9)
1799 грн.
Доставка
Alt: AOR, R Lipoic Acid 300 mg, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
1926 грн.
Доставка
Alt: Advance Physician Formulas, R-Lipoic Acid 50 mg, R-Ліпоєва кис...
(5)
926 грн.
Доставка
Alt: Doctor's Best, R-Lipoic Acid + Na-RALA, R-ліпоєва 100 мг, 60 к...
(5)
1036 грн.
Доставка
Альфа ліпоєва кислота в капсулах